Catering

Aug 5, 2020, 9:42
Coeur Catering: Dit mag je niet missen in 2016!

Coeur Catering: Dit mag je niet missen in 2016!

26 augustus 2016

Gaston, nog tot en met 31 augustus

Gaston zet alweer zijn laatste dagen in en mag zich nog even het zonnigste dakterras van Gent noemen. Nog tot en met 31 augustus geniet je er in een imposant maar gemoedelijk kader van een slow cocktail, een dagverse lunch of een heerlijk diner.

Bovendien biedt de rooftop een spectaculair zicht op de Gentse binnenstad, weg van alle drukte. De meeste avonden zijn volzet maar voor de lunch zijn er nog enkele plekjes. Reserveer snel via www.gaston-gent.be

NIEUW. Kookworkshops van Coeur Catering

Coeur Catering pakt uit met een nieuw concept: vanaf september organiseren we workshops die je een blik gunnen in onze culinaire leefwereld. Dankzij de juiste tips & tricks willen we elke foodie op weg helpen om verrukkelijke gerechten op tafel te toveren, ongeacht het aantal gasten. Tegelijk is het de uitgelezen manier om onze nieuwste culinaire ontdekkingen met jullie te delen. Of je nu een beginner bent of een ervaren kok, je leert ongetwijfeld nieuwe technieken, handige tips en interessante weetjes.

Het imposante kader van Gaston is de uitgelezen uitvalsbasis voor deze workshops. Kruiden plukken we uit de ecologische rooftoptuin van Gaston; het gezellige interieur en terras van Gaston garanderen een inspirerende en ongedwongen sfeer.

Elke workshop gaat gepaard met een specifiek thema en duurt zo'n drie uur. Je betaalt per workshop 65 euro per persoon. Na het kokkerellen genieten we samen van het bereide menu, vergezeld van bijhorende wijnen, bubbels, water en huisgemaakte iced tea. Je krijgt de recepten en tips ook mee naar huis in een handige infomap.

Op de hoogte blijven van de komende workshops? Volg de Facebookpagina www.facebook.com/gastongent of schrijf je in op onze newsletter via www.gaston-gent.be. Meer info of vragen? Stuur een mailtje naar workshop@coeurcatering.be

Wil je een privéworkshop organiseren? Je kan kiezen uit ons vast aanbod aan workshops maar we werken even graag een voorstel op maat uit. Voor meer info of een vrijblijvende offerte, mail naar workshop@coeurcatering.be

Film Fest Gent

De eerste tien internationale films van het 43ste Film Fest Gent zijn bekend. En dus hunkeren wij nu al een beetje naar het najaar met Film Fest en de felliniesque bar Cafellini. Van 11 tot 21 oktober verrast het Gentse filmfestival met een waaier van langspeelfilms, van zowel opkomend talent als gevestigde waarden. Het team van Coeur Catering - tevens officiële cateraar van Film Fest - nodigt u uit in het officiële festivalcafé Cafellini met zicht op de rode loper.

Meer info

sebastiaan@coeurcatering.be

www.coeurcatering.be

Meer van Coeur Catering :

Coeur Catering