Associaties

Mar 30, 2020, 20:28
ACC viert Brussel en de vakmensen uit de eventsector

ACC viert Brussel en de vakmensen uit de eventsector

04 juli 2016

Op 4 juli 2016 heeft ACC Belgium de allereerste editie van “Event Street” gelanceerd, een initiatief dat de creativiteit van de eventsector in de spotlights zet en het centrum van Brussel een stevige energieboost geeft . De belangrijkste eventagentschappen hebben een staaltje van hun creativiteit getoond in de bars en cafés van de Sint-Gorikswijk.

Event Street is een initiatief van ACC Belgium (Association of Communication Companies). Deze professionele organisatie verenigt de belangrijkste Belgische eventagentschappen. De missie van de vereniging: het vakmanschap en de vakmensen van de marketingcommunicatie ondersteunen en promoten bij hun (toekomstige) werknemers, adverteerders, overheden, pers en publiek.

DIE AVOND IN EEN BAR

Op de avond van 4 juli namen een twaalftal eventbureaus die lid zijn van de vereniging de bars en de cafés van het Sint-Goriksplein in om er met een vleugje humor en een flinke dosis creativiteit hun evenementiële knowhow en vakmanschap te showen.

Professionals uit de communicatiesector, adverteerders, publieke mandatarissen, journalisten, marketingstudenten, nieuwsgierigen of gewoonweg mensen die zin hadden in een feestje, hebben er de avond samen doorgebracht in een positieve en creative sfeer!

“We wilden vanavond vooral de toegevoegde waarde van de  Belgische communicatiebureaus aantonen. Event Street was  de gelegenheid bij uitstek om de voornaamste spelers uit de sector op een ongedwongen manier samen te brengen in het hartje van de stad die ons zo dierbaar is en die we graag nieuw leven in willen blazen,” vertelt Johan Vandepoel, CEO van ACC Belgium.

Tal van vrolijke animaties hebben de straten van het Brusselse centrum doen oplichten: een modedefilé, concerten, food-pairingdegustaties, circus en DJ-sets zorgden voor een aanstekelijke ambiance.

De deelnemende agentschappen:

Butik - BBDO Live – CityCubes - Conrad Consulting - DDMC Event Design - Escape Events - Event Mosaic - Fast Forward - New Balls Please -The Oval Office - VO Event 

Met de steun van de Stad Brussel, van het cabinet van Philippe Close, Schepen van Toerisme, Personeel en Financiën van de Stad Brussel en de actieve medewerking van Eventplanner.be, Eventonline/MICE Magazine, Experience Magazine en Eventnews.be.

Meer van ACC Belgium :