Associaties

Jul 8, 2020, 2:17
ACC viert Brussel en de vakmensen uit de eventsector

ACC viert Brussel en de vakmensen uit de eventsector

20 juni 2016

Op 4 juli 2016 lanceert ACC Belgium de allereerste editie van “Event Street”, een initiatief dat de creativiteit van de eventsector in de spotlights zet en het hart van Brussel vol energie pompt. Dit is het concept: de grootste eventagentschappen geven een staaltje van hun creativiteit in één van de cafés van de Sint-Gorikswijk.

Event Street is een initiatief van ACC Belgium (Association of Communication Companies). Deze professionele organisatie verenigt de belangrijkste Belgische eventagentschappen. De missie van de vereniging: het vakmanschap en de vakmensen van de marketingcommunicatie ondersteunen en promoten bij hun (toekomstige) werknemers, adverteerders, overheden, pers en publiek.

DIE AVOND IN EEN BAR

Op de avond van 4 juli zullen een vijftiental communicatiebureaus die lid zijn van de vereniging de bars en de cafés van het Sint-Goriksplein innemen om er met een vleugje humor en een flinke dosis creativiteit hun evenementiële knowhow en vakmanschap te showen.

Professionals uit de communicatiesector, adverteerders, vertegenwoordigers, journalisten, marketingstudenten, nieuwsgierigen of mensen die zin hebben in een leuke avond,… iedereen heten we welkom!

“Wat we die avond willen doen, is de toegevoegde waarde aantonen die de Belgische communicatiebureaus kunnen leveren. Event Street is de gelegenheid bij uitstek om de voornaamste spelers uit de sector op een ongedwongen manier samen te brengen in het hartje van een stad die ons dierbaar is en die we graag nieuw leven in willen blazen,” vertelt Johan Vandepoel, CEO van ACC Belgium.

Allerlei soorten vrolijke animatie zullen de straten van het Brusselse centrum doen oplichten: een modedefilé, concerten, food-pairingdegustaties, circus en DJ-sets zullen zorgen voor een aanstekelijke ambiance.

Kom dus op maandag 4 juli vanaf 17 uur naar het Sint-Goriksplein en beleef een uitzonderlijke avond. Brussel leeft, Brussel bruist, Brussel Brusselt en dat mag iedereen weten!

Het officiële startsein van Event Street wordt gegeven om 17u30 tijdens een persmoment in de Sint-Gorikshallen.

De deelnemende agentschappen:

Butik - BBDO Live – CityCubes - Conrad Consulting - DDMC Event Design - Escape Events  -Event Mosaic  - Fast Forward - New Balls Please -The Oval Office - VO Event 

Met de steun van de Stad Brussel en de actieve medewerking van Eventplanner.be, Eventonline/MICE, eventnews.be en Experience Magazine.

Meer van ACC Belgium :