Vaste & tijdelijke locaties

Apr 20, 2024, 13:49
Kerkhofs & Kerkhofs of hoe twee succesvolle bedrijven één worden

Kerkhofs & Kerkhofs of hoe twee succesvolle bedrijven één worden

03 december 2015

De Limburgse eventsector is alweer een fusie rijker. Twee gevestigde waarden gaan vanaf heden verenigd door het bedrijfsleven. Stefan Kerkhofs, bekend van The Fungroup en To The Point Events, bundelt de krachten met Patrick Kerkhofs van Kerkhofs Events. Beide heren starten een nieuw bedrijf, genaamd Kerkhofs Tent-Renting.

Stefan Kerkhofs is al 25 jaar actief in de evenementensector. Hij richtte reeds verschillende bedrijven op waaronder The Fungroup met diverse gespecialiseerde attracties. Daarnaast participeert hij ook in het evenementenbureau To The Point Events, topper in het organiseren van bedrijfsfeesten en teambuildingsactiviteiten met impact. Onlangs kreeg het bureau, bij een tevredenheidsenquête afgenomen bij de top 1000 van de Belgische corporate event en marketing managers, een plaatsje toegewezen in de top 3 van de meest gewaardeerde bureaus in België. Ook met zijn topconcept “Dinner in the Sky”, dat nu actief is in 53 landen boekt hij een gigantisch succes.

Voor diverse opdrachten werkte Stefan Kerkhofs reeds samen met Patrick Kerkhofs. Zijn bedrijf Kerkhofs Events is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van tentstructuren in diverse vormen en afmetingen voor zowel privéaangelegenheden als bedrijfsfeesten.

Patrick Kerkhofs heeft in de afgelopen 15 jaar zijn bedrijf weten uit te bouwen tot een gevestigde waarde in de branche waardoor de sector voor hem geen geheimen meer kent. Eén van zijn nieuwste aanwinsten zijn de 10 meter hallen waarmee hij zijn aanbod aan kadertenten vergroot. Ook The Fungroup, divisie Tent-Renting, kocht onlangs een prachtige Arcade Smart van 15 bij 30 meter, het paradepaardje onder de tenten.

Door de regelmatige samenwerking tussen Kerkhofs Events en Tent-Renting is het idee ontstaan om te fusioneren tot één bedrijf. Met Kerkhofs Tent-Renting wordt de expertise van de evenementenbranche enerzijds gecombineerd met de kennis van de verhuursector anderzijds. Door het bundelen van de krachten wordt een stevige speler op de markt gecreëerd die zowel de particuliere alsook de professionele klanten de beste service, kwaliteit en kennis biedt met prachtige eventorganisaties en diverse tentstructuren, ondersteund door een sterk logistiek apparaat.

www.kerkhofstentrenting.be

 

Meer van The Fungroup :