Event management

Mar 28, 2024, 16:42
Santa in the Sky: Spectaculair kerstconcept op 50 meter hoogte

Santa in the Sky: Spectaculair kerstconcept op 50 meter hoogte

13 oktober 2016

De kerstperiode staat weer voor de deur, ongetwijfeld één van de meest gezellige momenten van het jaar. Maar Kerstmis is ook de Kerstman, de typische slede en natuurlijk zijn rendieren. En laat nu net dat zijn wat de Fungroup aan jullie wil presenteren…

Santa in the Sky is een wereldprimeur waarbij de Dinner in the Sky wordt omgetoverd tot de enige echte slede van de Kerstman. Dit nieuwe concept biedt plaats aan 16 gasten die op een comfortabele manier kunnen genieten van het winters decor op een door u gekozen locatie. Een uitgebreid verwarmingssysteem zorgt ervoor dat uw gasten comfortabel kunnen genieten. Sfeer, beleving en genot staan centraal in dit zeer mooi gedecoreerd kerstconcept.

Boekingen

Wenst u een Santa in the Sky te boeken, dan kunnen we voor jullie het totaalplaatje organiseren. We zoeken voor jullie de gepaste hapjes en drankjes, de juiste aankleding, ontvangsttent met registratiebalie, vuurkorven, etc. We ontnemen hierbij al uw zorgen, en creëren een topevenement waar nog lang over gepraat zal worden.

Heeft u echter een cateraar binnen uw kennissenkring, dan laten we u volledig vrij om hiervan gebruik te maken, weliswaar onder onze professionele begeleiding.

Boek Santa in the Sky voor uw kerstgebeuren en laat iedereen wegdromen. U kunt ons steeds contacteren op +32(0)11 539 500 of via info@fungroup.be

www.fungroup.be

Meer van The Fungroup :