Event Agencies

Sep 22, 2020, 7:43
The Fungroup bouwt grootste pop-up indoor attractiepark tijdens kerstvakantie in Hasselt

The Fungroup bouwt grootste pop-up indoor attractiepark tijdens kerstvakantie in Hasselt

13 december 2019

Hou je van spanning en avontuur? Dan moet je tijdens de kerstvakantie zeker naar Ketnet Winterbreak komen in de Ethias-arena in Hasselt. Het wordt een geweldig avontuur voor echte durvers en funners.

De Ethias-arena wordt het grootste pop-up indoor attractiepark van België. Er zullen meer dan 50 attracties en spellen beschikbaar zijn voor jongeren vanaf 8 jaar. Op die manier wordt de allerleukste plek gecreëerd voor een geslaagde gezinsuitstap. Ook zullen er verrassende optredens zijn en Meet & Greets met Ketnet-gezichten.

Ook de allerkleinsten komen aan hun trekken.

Spektakel, fun, kermis, kicks!
Kom naar Ketnet Winterbreak en beleef de
plezantste kerstvakantie ooit!

Info & tickets: www.ketnetwinterbreak.be

Uw bedrijfsfeest op de volgende editie van Winterbreak 2020? HET KAN!

Tijdens de volgende editie van Winterbreak 2020 is het mogelijk om de volledige zaal exclusief af te huren voor uw eigen bedrijfsfeest, klantenevenement of familiedag.


Toffe attracties, een gezellige winterse inkleding en catering zijn reeds aanwezig op locatie. Dit biedt de opportuniteit om kostenbesparend een evenement te verwezenlijken zonder te moeten inboeten op kwaliteit. Uiteraard kan dit concept volledig gepersonaliseerd en aangepast worden op maat van de wensen en verwachtingen van de klant.

Bedrijven die ons graag een bezoek willen brengen op Ketnet Winterbreak 2019, kunnen altijd even contact met ons opnemen.

Meer van The Fungroup :