Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 13:35
The Fungroup lanceert 4 nieuwe winterattracties

The Fungroup lanceert 4 nieuwe winterattracties

25 oktober 2022

In de winter wonderlijke wereld van Christmas Fun is niets onmogelijk: ontdek nu 4 nieuwe winterattracties van The Fungroup! Al deze attracties zijn te huren vanaf 1 dag!

De winters uitgeruste curlingbaan zorgt voor urenlang spelplezier en is dé randanimatie bij uitstek voor elke wintermarkt!  Jong en oud kunnen zich uitleven op de synthetische, mobiele curlingbanen en wanen zich een echte Winterse Olympiër! Goed voor het milieu, zuinig qua energieverbruik en makkelijk in onderhoud!

De prachtig gedecoreerde kindertrein biedt plaats aan 24 kinderen en rijdt zowel binnen als buiten zijn rondjes! De enthousiaste machinist zorgt voor een veilige rit op iedere locatie. De Kerst Kindertrein is o.a. geschikt voor in een winkelcentrum of tijdens een winter evenement. De Kindertrein kan gehuurd worden voor een langere periode en zelfs voorzien worden van jouw eigen reclame!

Deze Snowglobe is een ware eyecatcher op ieder evenement! De snowglobe personaliseren? Dit is mogelijk op verschillende manieren! Hierdoor is deze levengrote sneeuwbol uitermate geschikt als showglobe voor marketing-acties of als photobooth! De snowglobe huren, inclusief professionele fotograaf? Ook dit kan!

De Mobile Tube Slide van Christmas Fun is een glijbaan die binnen 1,5 uur opgebouwd kan worden. Je glijdt vanaf 3,5 meter hoogte in speciale banden naar beneden over een glijbaan van maar liefst 22 meter lang! De glijbaan is uitgerust met speciale kunststof glijmatten die zorgen voor een snelle rit naar beneden. Standaard wordt deze winterglijbaan geleverd inclusief 10 snowtube banden waardoor er in een mum van tijd heel wat deelnemers naar beneden kunnen glijden! Ook de Mobile Tube Slide is volledig te personaliseren!

Meer van The Fungroup :