Vaste & tijdelijke locaties

Apr 29, 2024, 11:59
Kasteel uit de achttiende eeuw ontpopt zich als inspirerende eventlocatie

Kasteel uit de achttiende eeuw ontpopt zich als inspirerende eventlocatie

03 december 2015

Een onontdekte parel op een boogscheut van Antwerpen gelegen in het hart van een prachtige groene ruimte van 55 hectare. Kasteel Hof Ter Linden heeft vele troeven, maar zijn centrale ligging nabij het centrum van Edegem is waarschijnlijk nog de grootste. Het achttiende-eeuwse interieur is geheel origineel bewaard gebleven, de prachtige monumentale kamers zorgen ervoor dat u uw gasten in een uniek kader kan ontvangen.

Bij mooi weer kan u genieten van het omliggende landschapspark met bossen en waterpartijen. En dit is nog maar het begin. De komende jaren zullen de beide koetshuizen gerestaureerd worden en ter beschikking gesteld worden voor evenementen.

INSPIRERENDE OMGEVING

Kasteel Hof Ter Linden biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomsten en private evenementen. Het karaktervolle kasteel met zijn prachtige tuin is het perfect kader voor diverse evenementen van 10 tot 1000+ gasten. We combineren professionaliteit met de bijzondere sfeer van deze locatie om uw idee te verwezenlijken.

OOG VOOR DETAIL

Een evenement, feest, pers- of productpresentatie voor kleine of grote gezelschappen, alles is mogelijk. We verzorgen elk evenement tot in de puntjes, vanaf de ontvangst van uw gasten tot en met vertrek. Maatwerk is voor ons vanzelfsprekend.

GASTRONOMIE

Zakelijk netwerken tijdens een receptie, genieten van een op maat uitgewerkt huwelijksdiner of een walking diner volledig in de thematiek van uw concept… Laat u culinair verrassen door onze chefkoks, maitres en hun brigade. De beste ingredienten, eerlijke streekproducten en passende wijnen in een sfeervolle ambiance vormen de basis voor een geslaagd event.

MEETINGS

Ons ruime aanbod aan prachtige zalen en authentieke kasteelkamers zorgen voor een passende oplossing voor elke meeting. Bij mooi weer heeft u een prachtige tuin ter beschikking en vanuit de meeste zalen heeft u een zicht over de kasteelvijver. Inspirerend!

TEAMBUILDING & WORKSHOPS

Ontspanning na de inspanning… Ontdek samen met uw gasten of bedrijf de troeven van het domein en de vele teambuildingactiviteiten die hier mogelijk zijn. We adviseren u graag over het aanbod dat zowel in het kasteel als in de tuin kan plaatsvinden.

www.htlneuf.be

roeland.verhamme@htlneuf.be

Meer van Festen :

Festen