Benelux Event Awards

Apr 20, 2024, 15:50
Events in the Sky pakt Goud tijdens de BEA Awards

Events in the Sky pakt Goud tijdens de BEA Awards

20 april 2017

Op 20 april behaalde Events in the Sky de enige Gouden trofee in de categorie B2B events, de hoogst aangeschreven prijs van de competitie. Het agentschap deelt deze prijs met Verhulst Events & Partners, voor de gezamenlijke organisatie van 10 jaar Dinner in the Sky, op de site van het Atomium.

"Dinner in the Sky is binnen de evenementenwereld een zeer goed gekend concept," zo legt de  BEA-jury uit. "Voor deze 10de verjaardag werden de organisatoren geconfronteerd met een bijzondere uitdaging: een nieuwe dimensie geven aan een bestaand concept, met reeds een grote bekendheid, waarvoor het dus niet eenvoudig was om nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden te vinden. In Brussel, en in een context die nog steeds de zware organisatorische en emotionele gevolgen van de aanslagen meedroeg, zijn de twee agentschappen erin geslaagd om een originele en positieve dimensie te geven aan hun evenement en aan de stad Brussel, en dit niet enkel in België, maar ook buiten onze grenzen."

Overzicht van het project:

10 Years Dinner in the Sky: Events in the Sky en Verhulst Events and partners voor Events in the Sky

Om het 10-jarig jubileum van Dinner in the Sky op een nooit eerder vertoonde manier te vieren, creëerde Events in the Sky samen met Verhulst Events in Brussel het grootste openluchtrestaurant ter wereld. Na meer dan een jaar voorbereidingen was het resultaat verbluffend.

Tijdens dit unieke evenement werden de gasten meegenomen op een unieke culinaire reis aan het Atomium. Door de opstelling van maar liefst 10 Dinner in the Sky platformen kreeg ieder van de 10 Michelin sterrenchefs zijn eigen tijdelijke pop-up restaurant. Tegelijkertijd was dit ook een prachtige manier om Brussel als Culinaire hoofdstad van België te profileren.

Voor de meer dan 4000 gasten van het evenement was dit een unieke kans om deze master chefs van dichtbij aan het werk te zien en in direct contact te komen met hun culinaire idolen. Door het Atomium te kiezen als decor voor dit unieke evenement was ook de Internationale pers massaal aanwezig tijdens de persconferentie. Dit heeft gezorgd voor een stormvloed van wereldwijde aandacht. En dit niet alleen voor de 10 Belgische sterrenchefs en de stad Brussel maar ook voor de 58 internationale Dinner in the Sky partners die actief zijn over de hele wereld.

www.dinnerinthesky.be & www.verhulst.be

Meer van The Fungroup :