Vaste & tijdelijke locaties

Jun 24, 2021, 8:54
Beleef de jaren ’20 op het Domein van de Grotten van Han!

Beleef de jaren ’20 op het Domein van de Grotten van Han!

25 april 2019

Op zaterdag 18 mei verkleden de personeelsleden  van het Domein van de Grotten van Han zich ‘s avonds in traditionele vintage outfit : geborduurde designerjurken, flapper dresses en mannen met hoed.

Eén keer per jaar organiseert het Domein namelijk het evenement “Han’cienne”, een apart en wel heel origineel bezoek aan de Grot!

Pure nostalgie

Han’cienne katapulteert je terug in de tijd naar de jaren 20-30, toen een culturele uitstap nog voorbehouden was voor de elite of de welgestelde burger. Je kruipt in de huid van de toerist uit “die mooie tijd”, en bezoekt de Grotten zoals toen, mét de nodige allure en klasse uiteraard.

Oudste toeristische attractie

Sinds 1895 wordt de Grot van Han bezocht en daarmee is zij één van de oudste toeristische attracties van Europa. Tijdens Han’cienne lijkt het alsof de tijd volledig heeft stilgestaan. Trek je laarzen aan, neem een fakkel in de hand en ga op verkenning langs de nu verlaten zalen en galerijen van de grot. Je enthousiaste Nederlandstalige gids begeleidt je doorheen dit twee uur durende avontuur.

Acteurs uit de Belle Epoque

Tijdens de wandeling dompelen we je helemaal onder in de sfeer van toen dankzij verscheidene vrolijke scènes in de verschillende galerijen. En uiteraard wordt er ook een kleine pauze voorzien voor een legendarisch drankje! Vanaf het moment dat je wordt verwelkomd tot aan je avondmaal, alles staat in het teken van de tijd van de Belle Epoque!

Dineren zoals weleer

In restaurant Le Pavillon, dat sowieso ingericht is volgens de Art Nouveau stijl, verwelkomen we je graag voor een lekkere traditionele maaltijd, om zo de avond volledig in stijl af te sluiten!

Voor meer informatie over Han’cienne, klik hier

Wil je ook eens een avond zoals vroeger organiseren als teambuilding of voor je klanten?

Contacteer:

Kim de Lescluze kdl@grotte-de-han.be       0485/026256

Meer van Domaine des Grottes de Han :