Vaste & tijdelijke locaties

Feb 23, 2020, 2:26
Ostend Sea P’Lace – Hippodroom Oostende ontvangt meer dan 800 offshore wind professionals op de vijfde editie van de Belgian Offshore Days.

Ostend Sea P’Lace – Hippodroom Oostende ontvangt meer dan 800 offshore wind professionals op de vijfde editie van de Belgian Offshore Days.

23 april 2019

Op 20 en 21 maart vond de vijfde editie plaats van de Belgian Offshore Days, in Oostende. 61 bedrijven en meer dan 800 internationale offshore wind professionals schreven zich in voor deze tweedaagse, die opnieuw op de hippodroom plaats vond. Focus op deze vijfde Belgian Offshore Days lag dit jaar op de ontwikkeling van dienstverlening die nodig is om de bestaande en toekomstige windparken te onderhouden.

De bedrijven die zich in Oostende voorstelden, zijn allen actief in deelaspecten van de offshore windindustrie, de vele internationale professionals komen uit Nederland, Denemarken, Het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Polen, Rusland en ook België uiteraard. Met de organisatie van de vijfde editie van de Belgian Offshore Days plaatst Oostende zich duidelijk op de internationale kaart als perfecte uitvalsbasis voor de Belgian Offshore Cluster (BOC).

Via deze link kunt u alvast even kijken hoe het er aan toe ging: https://www.belgianoffshoredays.be/video-2019/

Nog op zoek naar een locatie voor uw event aan zee?

Surf even naar onze website www.ostendseaplace.be of neem contact op en dit via events@seapalace.be.

Ontdek wat Oostende u te bieden heeft en wij staan alvast klaar om u te mogen verwelkomen.

Meer van Ostend Sea P’Lace :