Vaste & tijdelijke locaties

Apr 16, 2024, 16:10
De natuur als inspiratiebron

De natuur als inspiratiebron

24 januari 2020

Het is al langer geweten: we zijn creatiever en meer open minded als we in contact staan met de natuur.  Een meeting houden op een locatie waar je omringd wordt door groene valleien en de geur inademt van het seizoen, dat werkt grensverleggend!

Hallo natuur!

Op het Domein van de Grotten van Han heb je de mogelijkheid om zowel een seminar als een teambuilding organiseren in het hart van de Ardeense natuur.

De gezellig ingerichte Berenhut (de naam zegt het zelf, een authentieke chalet gelegen in het verblijf van onze beren) biedt plaats voor 25 personen. Of het nu gaat over een intense brainstormsessie of een heuse directiemeeting, alles is aanwezig. En de prachtige omgeving die krijg je er gewoon gratis bij! 

Na de meeting kan je heerlijk lunchen op het terras met zicht op het speelbos van de beren en de andere dieren die in vrijheid ronddartelen in de vallei!

Hallo avontuur!

Uiteraard geen inspanning zonder ontspanning. Verschillende teambuildings zijn mogelijk op het Domein. Mag het wat spannender? Dan is de ondergrondse expeditie naar het hart van de aarde niet mis. Of een heuse bushcraft ervaring: leren overleven met de elementen uit het bos.

Maar het kan ook ludiek, relaxt of gastronomisch! Een story telling wandeling met gepassioneerde ranger, een artisanale bierproeverij in de mooiste zalen van de grot, een geanimeerde workshop gin of whisky, …

Slapen tussen de dieren

En voor de echte avonturiers zijn er onze tree tents: Heerlijk overnachten in een boomtent met zicht op de vallei en de dieren. Een unieke ervaring en ideaal om de banden van het team nog meer te versterken!

Voor meer info: kdl@grotte-de-han.be 0485/026256

Meer van Domaine des Grottes de Han :