Vaste & tijdelijke locaties

Jun 24, 2021, 7:56
De Grot van Han bekroond tijdens Bea World Festival

De Grot van Han bekroond tijdens Bea World Festival

04 december 2019

Tijdens de finale van de BEA, World Best Event Awards, in Milaan op zaterdag 29 november werd de Grot van Han, met haar prachtige nieuwe klank- en lichtshow "Origin" by Luc Petit, verkozen tot "Best Event Location"!

Elk jaar reikt de BEA World prijzen uit voor de beste evenementen, evenementlocaties en live communicatie wereldwijd. Met haar indrukwekkende Wapenzaal, volledig uitgerust voor de organisatie van evenementen, was de Grot van Han kandidaat voor de prijs van beste evenementlocatie.

Een mooie beloning

De Grot van Han heeft de prijs van "beste locatie ter wereld voor culturele, muzikale en sportevenementen" in de wacht gesleept! Een mooie beloning die het hele team van het Domein reuze trots maakt!

De Wapenzaal: een unieke locatie

De onlangs gerenoveerde en volledig uitgeruste Wapenzaal is, met een nieuw terras van 600 m² waar je met gemak 500 gasten kan ontvangen, een ideale plek voor professionele of privé-evenementen. Concert, walking dinner, receptie, dansavond, trouwfeest, verjaardag, productpresentatie, proeverij... de mogelijkheden zijn eindeloos in de Wapenzaal!

Sinds 2018 ontsluiert de Grot zich als nooit tevoren met een volledige nieuwe ecologische LED-verlichting. Dankzij deze nieuwe verlichting en ook de nieuwe klank- en lichtshow Origin by Luc Petit, is de Wapenzaal vandaag nog mooier dan ooit tevoren!

Meer van Domaine des Grottes de Han :