Vaste & tijdelijke locaties

May 24, 2022, 20:33
Jouw Family Day op het Domein van de Grotten van Han!

Jouw Family Day op het Domein van de Grotten van Han!

25 januari 2022

Een gezellige uitstap met heel de familie op één van de mooiste locaties van Wallonië! Het Domein van de Grotten van Han is gemaakt voor Family Days. Een uitgebreide infrastructuur, prachtige bossen en valleien, toffe attracties, verschillende catering mogelijkheden en een groots weiland voor talrijke animaties. Jouw familiedag wordt gegarandeerd a perfect day!

Hoe ziet een Family Day er uit op het Domein?

Zodra het project is opgezet, volgt één contactpersoon het dossier op. Uiteraard is hij/zij ook aanwezig de dag zelf van het evenement, van de eerste tot de laatste minuut. Een grote privéparkeerplaats wordt voor jullie gereserveerd. Onthaal met een welkomstkoffie met gebak. Bezoek aan de verschillende attracties: de Grot van Han, het Wildpark en het museum PrehistoHan. Zonder natuurlijk de enorme speeltuin voor de jongsten te vergeten!

's Middags bieden we verschillende cateringmogelijkheden (3-gangenmaaltijd, barbecue, foodtrucks, enz.). Omdat geen enkel bedrijf of geen enkele aanvraag identiek is werken wij volledig tailormade. Want ons doel is jouw event tot een onvergetelijk succes maken. Onze grootste troef? Onze familiale en zeer persoonlijke aanpak!

7 andere troeven om te kiezen voor Het Domein van de Grotten van Han:
-Onaangetaste, natuurlijke site
-Keuze uit talrijke cateringmogelijkheden
-Capaciteit van 10 tot 3.000 personen
-Parking voor 1.000 voertuigen
-Een weiland van 7 voetbalvelden groot
-Mogelijkheid tot privatiseren
-Op slechts 1 uur rijden van Brussel

https://grotte-de-han.be/nl/bedrijven/family-day

Meer van Domaine des Grottes de Han :