Vaste & tijdelijke locaties

Jun 24, 2021, 7:28
Het poolwolfje Greya ontdekt de wereld

Het poolwolfje Greya ontdekt de wereld

29 mei 2018

Een poolwolfje is vorige maand geboren in het Wildpark van het Domein van de Grotten van Han. Haar moeder, de wolvin Keysa, was vorig jaar aangekomen in het Wildpark. Het prachtige kleintje, een vrouwtje, kreeg de naam “Greya” van het Parkteam!

Vorig jaar verwelkomde het Domein van de Grotten van Han drie poolwolven: een vrouwtje, Keysa, en twee broers, Geri en Freki. Keysa stond voor een belangrijke keuze: welk mannetje zou ze kiezen om de toekomstige roedel mee op te stichten? Heel snel konden we haar al zien optrekken met Geri, al spelend, eten delend en samen rustend… Haar keuze leek gemaakt! Freki had hier geen probleem mee, aangezien Geri de leader van de roedel is.

Op 14 april verraste Keysa ons met haar eerste kleintje: een prachtig grijs wolvenwelpje die door het Parkteam al snel “Greya” werd genoemd. Bij de geboorte hebben poolwolven namelijk een grijze vacht, die pas later wit wordt. Ontdek in de video’s hieronder hoe Goulven en Anthony, dierenarts en adjunct verantwoordelijke van het Wildpark, de kleine Greya identificeren, en hoe Greya op ontdekking gaat van de wereld rondom haar!

Zin om je evenement te organiseren in het hart van de natuur? Je fantasie is onze enige limiet!

Bekijk de video onder het artikel en klik hier om een extra video te bekijken

Meer info: www.grotte-de-han.be

Volg het laatste nieuws op: www.facebook.com/grottes.de.han

www.grotte-de-han.be

Meer van Domaine des Grottes de Han :