Vaste & tijdelijke locaties

Apr 7, 2020, 14:55
Meetinwallonia.be: Nieuwe brochure: "Werken in het groen"

Meetinwallonia.be: Nieuwe brochure: "Werken in het groen"

28 mei 2018

Vraag nu uw gratis exemplaar van de nieuwe MICE brochure "Werken in het groen" aan!

Wallonië, wat vindt u ervan? Ongetwijfeld roept de regio meteen een aantal typische beelden op: toonaangevende steden, plaatsen waar geschiedenis werd geschreven, bossen boordevol legendes, pittoreske dorpjes die om de titel van de charmantste strijden, … Wallonië, dat is een regio, een cultuur, een patrimonium, …

Denkt u Wallonië echt te kennen?

De regio zal u in elk geval verrassen met haar verscheidenheid van provincies: Namen bijvoorbeeld stelt graag haar citadel open en neemt u mee voor een trip langs glooiende valleien; Henegouwen met haar prachtige belforten nodigt u uit om te feesten; Luik verbaast met haar contrasten tussen oude kloosters en eigentijdse locaties voor motorsport; Luxemburg ontplooit de schatten van haar natuur en prachtige kastelen; Waals-Brabant garandeert u dan weer de perfecte manier om er even tussenuit te knijpen op een boogscheut van Brussel.

Wallonië heeft zoveel te bieden

Zoveel bekende plekken - waaronder 11 UNESCO-werelderfgoedsites - en zoveel geheimen om ontdekt te worden!

Het is ook een ideale bestemming voor zakentoerisme: gastvrije hotels, perfect aangepaste vergaderzalen, een uitgebreide keuze aan logistiek en activiteiten, van de meest sportieve tot de meest ongewone. En dat voor zowel kleine groepen als grote gezelschappen én voor alle budgetten.

Kortom: Wallonië biedt alles wat u nodig heeft voor een succesvolle teambuilding, een gedenkwaardig evenement of een productief seminarie. En dat allemaal in een vlot bereikbare, nabije regio in het hart van Europa.

Het Convention Bureau Wallonie

Het Convention Bureau Wallonie is een departement van Wallonie Belgique Tourisme. Haar missie is niet alleen om Wallonië te promoten op de nationale of internationale markt voor zakelijk toerisme (MICE), maar ook om de komst en organisatie van professionele evenementen in Wallonië te vergemakkelijken.

Wat biedt het Convention Bureau Wallonie?

  • Gratis studie van de haalbaarheid van uw project: zoeken naar geschikte activiteiten en plaatsen.
  • Objectief advies om het goede verloop van evenementen te verzekeren.
  • Het doorgeven van verzoeken aan betrokken professionals.
  • Gratis documentatie.

Stuur een mail met uw contactgegevens naar info@meetinwallonia.be om de brochure te bestellen of voor suggesties in verband met meetings en incentives.

Wallonie Belgique Tourisme - Convention Bureau Wallonië

Contact: Pino Frau

Tel: 081/84 41 17

info@meetinwallonia.be

www.meetinwallonia.be

Meer van Wallonie Belgique Tourisme Wallonië België Toerisme :