Vaste & tijdelijke locaties

Apr 18, 2024, 16:14
Chat met Hotel BLOOM!

Chat met Hotel BLOOM!

02 oktober 2017

Niemand twijfelt eraan dat er dezer dagen flink wat wordt gechat: Facebook, Whatsapp, Snapchat, ... Maar hebt u al ooit eens met een hotel gechat? Hotel BLOOM! meldt ons het opwindende nieuws dat u voortaan ook met het Brusselse hotel zelf kunt chatten!

Zoals u wellicht weet, doet Hotel BLOOM! er alles aan om de klantenservice steeds verder te verbeteren. Zij willen immers dat de klanten een goed gevoel hebben bij het hotel - voor, tijdens en na het verblijf. Uw welzijn is hun grootste zorg! Dus als u een vraag hebt, bijvoorbeeld over de verschillende kamertypen of een aantal goede restaurants in de buurt, streven zij ernaar om u zo snel mogelijk een accuraat antwoord te geven.

Niemand kan op enige manier ontkennen dat berichtenapps de afgelopen jaren steeds populairder zijn geworden. Tegenwoordig zijn mensen constant in de weer, ze willen altijd online zijn. Zij verwachten dan ook dat er informatie beschikbaar is wanneer ze die nodig hebben én ze willen snel antwoorden op al hun vragen. Dit geldt voor alle sectoren en ook in Hotel BLOOM! hebben ze dat opgemerkt. Daarom hebben ze een klantvriendelijke chatbot ontwikkeld die u kunt zien als een soort computerprogrammeerde conversatiepartner.

Kortom, dat betekent dat je met het hotel kunt chatten via Facebook Messenger. Het is een super eenvoudige manier om al je vragen snel te beantwoord te zien!

Om met Hotel BLOOM! te chatten, hoef je niet veel te doen: open je Facebook Messenger app en zoek 'Hotel BLOOM!' in uw contacten. U kunt ook de mobiele link gebruiken: m.me/hotelbloom.

Meteen ben je klaar om vragen te stellen:

  • Is er een haardroger in mijn kamer?
  • Hoe zit het met de parkeerplaatsen in en rond Hotel BLOOM!?
  • Welke interessante evenementen of festivals kan ik bijwonen tijdens mijn verblijf in Hotel BLOOM!?
  • Heeft u aanbevelingen voor goede restaurants of bars in de buurt?
  • Zijn er speciale aanbiedingen?
  • ...

De chatbot stelt het hotel in staat om veel efficiënter en direct met de klant te communiceren. U krijgt immers onmiddellijk antwoord op al uw vragen. De organisatie is één en al oor voor u en staat altijd klaar om te helpen. Klinkt dat niet geweldig? Dus ga ervoor, zoek 'Hotel BLOOM!' in je Facebook Messenger-contacten en vraag alles wat je ooit wilde weten over Hotel BLOOM! ?

www.hotelbloom.com

Meer van Hotel BLOOM! :

Hotel BLOOM!