Event technologies

Jun 24, 2021, 9:02
Uw meeting anders organiseren - Whales On Waves lanceert iConference 3.0

Uw meeting anders organiseren - Whales On Waves lanceert iConference 3.0

17 maart 2017

Op 14 januari lanceerde Whales On Waves een volledig nieuwe versie van hun interactieve meetingtool: iConference 3.0 op het jaarlijkse Retina Symposium in Amsterdam. Het Retina Symposium is al jaren in de professionele handen van Congress By Design en was voor Whales On Waves dan ook het ideale moment om deze upgrade te lanceren.

Met iConference 3.0 hebt u ook éénklaps geen projectiescherm meer nodig. Alles speelt zich af op een tablet. Iedere persoon kan elke slide tot in het kleinste detail volgen maar iConference 3.0 brengt ook alle interactieve tools in 1 geheel. Een all-in-one oplossing !

Wat is er nieuw aan iConference 3.0?

Wordcloud

Op het einde van je event aan je gasten vragen om de dag in 1 woord samen te vatten? Toon het resultaat meteen in een customizable Wordcloud.

Vergelijking van resultaten

We gaan een stap verder in het voorstellen van poll results.

Stel je dezelfde vraag voor én na een sessie? Dan kunnen we het verschil van die resultaten vanaf nu gewoon tonen. Je weet dus meteen of je gasten al dan niet bij de les waren, of doorheen de sessie misschien van mening zijn veranderd.

Videostream

Niet alleen je slides, polls en chat zijn toegankelijk op onze client. We ondersteunen vanaf nu ook videostreaming.

Visueel

We hebben een volledig nieuwe look & feel gecreëerd aan de client-zijde van iConference. Gebruikers genieten nu van een intuïtief en vereenvoudigd menu, dat met één enkele toets kan worden geopend en gesloten.

www.whalesonwaves.com

Meer van Mojuice :

Mojuice