Event management

Nov 27, 2021, 21:44
Geen Festivak in 2021

Geen Festivak in 2021

14 oktober 2021

Festivak, de vakbeurs voor grootschalige evenementen die in november gepland stond, zal dit jaar niet plaatsvinden. Deze beslissing werd genomen na uitgebreid overleg met de sector. In 2022 komt de beurs terug naar ’s-Hertogenbosch, en een jaar later volgt er een Belgische editie.

De organisatie van Festivak verspreidde gisteren een statement :“Ook wij zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het in kaart brengen van alle mogelijke scenario’s en het ontwikkelen van plannen met als doel om een geweldige 25e editie van Festivak te organiseren. betrokkenen. Een geweldige 25ste editie die eer doet aan wat wij met z’n allen de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd. Ons ambitieniveau ligt hierbij hoog.”

“Hierom hebben we de afgelopen tijd veel gesproken met organisatoren en toeleveranciers aan de evenementenbranche. Uit deze gesprekken kunnen we concluderen dat het perspectief voor de branche sterk verbeterd is. Maar door de toegenomen activiteit en een urgent personeelstekort er momenteel andere prioriteiten zijn dan het deelnemen aan Festivak.”

Deze kennis in acht nemend, zien wij dat het momenteel nog te vroeg is om al onze ambities te realiseren. Het is dan ook met enorme spijt dat ik je mee moet delen dat Festivak 2021 niet door zal gaan. Een moeilijke en pijnlijke beslissing. Maar een noodzakelijke en de beste voor alle betrokkenen.”

De 25ste editie van Festivak schuift zo op naar 9 & 10 november 2022. De vakbeurs zal opnieuw plaatsvinden in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Een volgende Belgische editie van Festivak is voorzien voor het najaar van 2023.

Meer van Festivak :