Event management

Nov 29, 2023, 15:23
Organiseer je een groot event? Laat je inspireren tijdens Festivak!

Organiseer je een groot event? Laat je inspireren tijdens Festivak!

18 september 2023

De registratie voor Festivak is geopend! Kom jij inspiratie opdoen op dé vakbeurs waar de hele evenementenbranche samenkomt? Wees als organisator of promoter van events van harte welkom om een gratis bezoek te brengen aan de beurs. Meld je gemakkelijk en snel aan via de website.

Je bent van harte welkom op woensdag 22 en donderdag 23 november 2023 in de Nekkerhal in Mechelen.

Gratis aanmelden - Meer over Festivak

Inspirerende keynotes

Tijdens Festivak komen diverse onderwerpen uit de grootschalige evenementensector aan bod. Maar liefst twee keynotezalen zijn het podium voor een actueel lezingenprogramma, waarin uiteenlopende bedrijven hun expertise met jou delen. Zo klimmen sprekers van o.a. Extrema Outdoor, YoungOnes en Event Confederation het podium op.

Ontdek o.a. hoe je meer impact kunt creëren met jouw event, evenementenbedrijven personeelstekort tackelen en krijg tips en tricks om een duurzaam event te kunnen organiseren. Handig, want ook in de eventsector is duurzaamheid hot and happening! 

Bekijk lezingenprogramma

Meer dan 250 exposanten

Ben jij organisator of promoter van corporate events, sportevents, festivals, culturele evenementen, congressen of beurzen? Dan mag je dit evenement niet missen! 

Pakweg 250 toeleveranciers uit België én Nederland staan tijdens Festivak 2023 voor je klaar om je te adviseren, zodat jij je event tot een groot succes kan maken. Nog niet uitgepraat? Tijdens de befaamde brancheborrel “Get Inspired’ kun je genoeg kennis en ervaring uitwisselen.

Bezoek Festivak gratis

Enthousiast geworden en wil je Festivak 2023 in de Nekkerhal in Mechelen bezoeken? Meld je aan voor een gratis ticket en zet woensdag 22 en donderdag 23 november in je agenda!
Festivak is op beide beursdagen te bezoeken van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Meer van Festivak :