Event management

Jul 12, 2020, 22:23
Heb jij Festivak 2018 al in je agenda staan?

Heb jij Festivak 2018 al in je agenda staan?

18 oktober 2018

7 & 8 november vindt de 22e editie van Festivak plaats in de Nekkerhal Mechelen. Festivak richt zich als vakbeurs op de organisatie van evenementen. Aanwezig zijn tijdens Festivak is een ‘must’ als je werkzaam bent binnen de evenementenbranche of toeleverancier bent aan deze dynamische bedrijfstak.

Ruim 5.000 professionals vinden op Festivak praktische oplossingen en innovaties voor de organisatie van hun evenementen. 

Een evenement moet kloppen, op alle fronten

Bij het organiseren van een event, publiek of privé, groot of klein, binnen of buiten moeten alle facetten optimaal in orde zijn. Organisatoren moeten niet alleen creatief zijn in de manier waarop ze bezoekers voor zich winnen, maar ook om ze te behouden en loyaliteit op te bouwen. De vraag naar innovatieve en unieke oplossingen zowel on- als offline neemt daardoor toe.

Sterk inhoudelijk programma

Naast een inspirerende beursvloer wordt er ook dit jaar veel aandacht besteed aan een sterk inhoudelijk programma waar praktijkcases en actuele onderwerpen ruimschoots aan bod komen.

Een uniek netwerkmoment

Tijdens Festivak vind je praktische informatie over alle aspecten van de organisatie van een evenement, zoals facilitaire voorzieningen, dienstverlening, marketing, locaties, techniek, catering, verhuur, decoratie, ... Het is ook een ideaal moment om te netwerken. Bezoek aan de beurs is kosteloos.

Registreren kan via: www.festivak.be

Meer van Festivak :