Event management

Jul 11, 2020, 5:50
Festivak 2018 - Safety First

Festivak 2018 - Safety First

16 oktober 2018

Op 7 & 8 november 2018 vindt in de Nekkerhal Mechelen de 22e editie van Festivak plaats. Dé vakbeurs voor de evenementensector. Tijdens deze editie staat het thema ‘Safety First’ centraal. Met dit thema worden alle mogelijke facetten van veiligheid belicht en hoe deze impact en relevantie hebben voor de evenementensector.

Hierbij is er niet alleen aandacht voor de fysieke veiligheid rondom evenementen. Maar ook de veiligheid van uw digitale organisatie. Hoe optimaliseert u de veiligheid van uw website, klantdata en apps? Op de uitgebreide beursvloer van Festivak en in het inhoudelijke programma leert u er alles over. Compleet met bruikbare tips en handvatten waar u direct mee aan de slag kunt.

5 redenen waarom óók u niet mag ontbreken tijdens Festivak.

- Festivak is al 22 jaar de meest toonaangevende vakbeurs op evenementengebied en dé ontmoetingsplaats voor professionals uit de eventsector.
- Ruim 250 toonaangevende leveranciers presenteren zich op de beursvloer om hun producten en diensten voor te stellen aan een doelgericht publiek en hun kennis en ervaringen te delen.
- Interessant lezingenprogramma in verschillende zalen met bijdragen van experts en verhalen uit de praktijk
- Kom in contact met diverse branche- , belangenorganisaties en media-partners
- Ontmoet en netwerk met collega’s uit de gehele evenementenbranche

Festivak is een ‘must visit’ voor organisatoren van evenementen, marketing professionals, productmanagers en vertegenwoordigers vanuit de publieke organisaties

Meer van Festivak :