Event management

Sep 24, 2020, 12:57
Connecting The Dots dit jaar centraal op Nederlandse editie van  Festivak

Connecting The Dots dit jaar centraal op Nederlandse editie van Festivak

13 september 2019

Festivak is dé vakbeurs op het gebied van grootschalige evenementen vindt dit jaar in Nederland plaats en zal dit  jaar op zes en zeven november in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch plaatsvinden. De  imposante exposantenlijst en het diepgaande programma liegen er niet om: Festivak is ook dit jaar weer dé vakbeurs op het gebied van evenementen.

Connecting the dots

Festivak kent vier doelgroepen: bedrijfsevenementen, de MICE sector, publieksevenementen,  en het  entertainment segment. Deze doelgroepen zijn  aan elkaar verbonden door hun gedeelde behoeftes. Om deze doelgroepen te voorzien in hun behoeften,  wordt de slogan  –  ’Connecting the dots’ –  vrij letterlijk genomen. Verschillende elementen uit de industrie worden aan elkaar gekoppeld om een zo inclusief mogelijke vakbeurs neer te zetten. 

Hierdoor is ‘’Festivak allang geen vakbeurs meer voor enkel grootschalige publieksevenementen’’, stelt  Jill Oomen, Project Manager Festivak.  Om dat ook op de beurs kenbaar te maken, zijn er exposanten die locaties presenteren en zijn er de nieuwe Netwerk  Tours.

Van online Marketingbureaus  tot Convention Bureau Gelderland

Om zoveel mogelijk te voorzien in ieders behoeften, is er een grote variatie aangebracht binnen zowel de exposanten als de sprekers. Thema’s als innovatie, marketing, organisatie en veiligheid zijn niet te missen onderwerpen. Terwijl het ene bedrijf presenteert hoe je Virtual- en Mixed-reality in kan zetten, vertelt Bol.com over hoe zij hun eigen events plannen.  

Dat niet alleen, mocht je de perfecte locatie voor je grootschalige bedrijfsevent zoeken, kan dat ook. Zo exposeert het Convention Bureau Gelderland dit jaar op Festivak. Met de handen ineen geslagen met een aantal Gelderlandse toplocaties. Convention Bureau Gelderland, Het Nederlands Openluchtmuseum, het Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers’ Zoo en Hotel Papendal delen ze een stand en laten hierin zien dat samenwerken belangrijk is voor succes. 

Netwerk Tours langs toplocaties

Dit jaar worden voor het eerst de  Netwerk Tours in verschillende thema’s  georganiseerd. Het werkt als een silent disco: je zet een koptelefoon op en schakelt met de andere deelnemers naar dezelfde frequentie. Tijdens bijv. de locatietour word je langs een selectie van locaties geleid en heb je achteraf de kans om de exposanten te spreken. Wees er snel bij, want de tour wordt iedere dag voor een selecte groep gehouden. 

Meld je aan voor Festivak!

Dit is slechts een greep uit het totaalaanbod dat Festivak te bieden heeft aan de verschillende segmenten uit de evenementenindustrie. Registreer je nu gratis en laat je als eventprofessional  zes en zeven November aanstaande onderdompelen in de wondere wereld van grootschalige evenementen om zowel  je kennis als je netwerk uit te breiden. 

De volgende editie van Festivak Belgie zal 25 & 26 november 2020 plaatsvinden in de Nekkerhal, Mechelen. De brochure voor deze beurs is al aan te vragen via www.festivak.be

Meer van Festivak :