Event management

Sep 22, 2019, 19:05
Opleiding Crowd Science en Risk Analysis 13-15 december 2016

Opleiding Crowd Science en Risk Analysis 13-15 december 2016

14 oktober 2016

To B-Seen en eResponse organiseren dit najaar, uniek in België, de 3-daagse cursus Crowd Science en Risk Analysis (level 5). Deze cursus is speciaal ontworpen voor iedereen die verantwoordelijk is voor de veiligheid van het publiek tijdens evenementen en dus de basisbeginselen en toepassingen van crowd science dient te kennen.

Tijdens de cursus worden onder andere eigen aangebrachte cases van de deelnemers onder de loep genomen met betrekking tot crowd science. Vragen waarop onder meer antwoorden worden gegeven, zijn hoe en wanneer het publiek een kritieke massa vormt en hoe de technieken van ontwerp-, informatie- en managementsystemen het gedrag van het publiek beïnvloeden.

Op het einde van de 3-daagse cursus zullen de deelnemers begrijpen hoe individuen en menigten reageren op en zich gedragen in de voor hen voorziene ruimte op drukbezochte evenementen. Deelnemers zullen ook de safety implicaties verkend hebben voor het ontwerpen en managen van dergelijke ruimten, door gebruik te maken van geschikte modeleringstools. Daarnaast zal men in staat zijn om risk management technieken toe te passen voor het ontwikkelen van een robuust crowd management plan.

De cursus is geschikt voor: eventplanners, preventiediensten, ambtenaren noodplanning, managers van evenementenlocaties/-hallen, security, politie en anderen met een vergunningverlenende, planning of eventmanagement verantwoordelijkheid.

De cursus zal plaatsvinden van 13 tot 15 december 2016, telkens van 09u00 – 17u00.
Prijs: 976 EUR excl. BTW
Locatie: Heiststeenweg 24 A - 2580 Beerzel

Inschrijven kan via info@tob-seen.be

www.tob-seen.be

Meer van tob seen :