Event Agencies

Apr 28, 2024, 7:46
Hoeveel weet je over VO?

Hoeveel weet je over VO?

28 november 2023

Van campagnes tot evenementen, ontwerp- en co-creatiesessies: VO Group is uw toegewijde partner voor al uw communicatieacties en brandingstrategieën.

Uw groei en evolutie katalyseren, de perceptie van uw merk bij klanten en medewerkers verbeteren, burgers in plaats van consumenten aanspreken, het vergroten van zichtbaarheid, begrip en vertrouwen: dat zijn de voornaamste vaardigheden van VO Group.

En voor wie het nog niet wist: deze dertig jaar oude communicatiegroep onderging in 2021 een managementtransitie waarbij meerdere bureaus werden samengevoegd tot een nieuwe DNA: VO - today – for tomorrow.

In het kader van deze synergie was het van fundamenteel belang om VO Group ‘een gezicht’ te geven. Daarom hebben we in 2022 en 2023 hard gewerkt om alle expertise, missies, waarden en duurzame inzet, ook diversiteits- en inclusiewerk onder te brengen in een unieke genetische code.

VO Group is uitgegroeid tot een onestopshop die tal van uiteenlopende diensten aanbiedt: communicatiecampagnes en strategie met VO Citizen, evenementen organiseren met VO Event, institutionele projecten beheren met VO Europe, design (her)definiëren met SIGN Brussels, digitale strategieën naar nieuwe hoogten tillen met Voice Agency, co-creatiesessies uitwerken met VO Lab, in een oogwenk locaties lokaliseren met VO MICE en tot slot de jaarlijkse Art on Paper-beurs beleven met Studio Gondo.

Onder de overkoepelende boodschap ‘8 agencies – 8 bold personalities – a wide range of expertise – under 1 roof – 1 brand’ houdt VO zich aan zijn belofte om altijd ‘today –for tomorrow’ te creëren, in het besef dat elke communicatieactie moet resulteren in een betere wereld voor toekomstige generaties.

In deze snel veranderende samenleving is VO van mening dat een constructieve dialoog essentieel is om de acties van belanghebbenden op elkaar af te stemmen en hun rol als ‘actoren van verandering’ te spelen.

Meer van vo event :