Event Agencies

Feb 28, 2024, 0:34
The Oval Office breidt uit… naar Duitsland

The Oval Office breidt uit… naar Duitsland

07 december 2023

Het experience-driven communicatiebureau The Oval Office en het Duitse bureau STAGG & FRIENDS slaan de handen in elkaar. Door de fusie ontstaat een van de grootste bureaus voor experience-driven communicatie in Europa, met een team van meer dan 130 experten, en kantoren in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Düsseldorf en Parijs.

In september stelde The Oval Office een nieuw leadership ​ team aan in België, met Jeroen Rigole (ex Team LEWIS) aan het hoofd als Managing Director. Dit markeerde de eerste fase van een strategisch innovatieplan dat het bureau in de loop van één jaar volledig zal vernieuwen. De tweede fase, verdere Europese uitbreiding, kent dankzij de overname van STAGG & FRIENDS een grote stap voorwaarts.

STAGG & FRIENDS – een toonaangevend bureau in Duitsland

STAGG & FRIENDS creëert en implementeert impactvolle corporate events, brand activations, leer- en ontwikkelingsprogramma’s en live communication-campagnes. Met een team van meer dan 30 experten bezet het bureau al sinds twee decennia een prominente plaats in de Duitse markt. Het ontving meer dan 80 internationale prijzen voor campagnes voor Volkswagen, Henkel, ada, Mercedes Benz, got2b, Porsche, Powerbar en veel andere merken. In 2020 behaalde het bureau de eerste plaats in de officiële ‘German Event Creative Ranking’.

“Ik ben ontzettend blij met dit nieuwe hoofdstuk in ons Europese verhaal. Met STAGG & FRIENDS delen we de ambitie om positieve, waardevolle en duurzame ervaringen te creëren die mensen en merken verbinden en inspireren. Bovendien delen beide bureaus dezelfde cultuur en waarden, waardoor dit als een heel natuurlijke stap aanvoelt. Dankzij deze fusie creëren we een belangrijke toegevoegde waarde voor onze werknemers, ons bureau en voor onze klanten. We kunnen onze klanten nu immers op eenzelfde compatibele, kwalitatieve en efficiënte manier bedienen in verschillende Europese markten. Ik kijk uit naar een geweldige Europese toekomst.” - Wouter Boits, CEO en oprichter van The Oval Office.

Samen op weg naar een verenigd Europees bureau

Adone Kheirallah en Tim Cremer blijven samen het management van STAGG & FRIENDS op zich nemen. Ze worden vergezeld door Jean-François Molitor, CFO van The Oval Office. Adone Kheirallah neemt ook plaats in de ‘Board’ van The Oval Office.

“We zijn enthousiast en overtuigd dat onze fusie met The Oval Office de juiste stap is aangezien we al jaren de wens koesterden om internationaler te worden. Al sinds onze oprichting in 2003 zijn we actief in het buitenland en werken we stapsgewijs aan een verdere uitbreiding van onze activiteiten in Europa. The Oval Office is de perfecte partner waarmee we samen deze strategie kunnen versnellen. Daar kijken we naar uit!”- Adone Kheirallah, Managing Director & Creative Mind STAGG & FRIENDS GMBH.

Meer van The Oval Office :