Event Agencies

Feb 27, 2024, 23:24
Event Masters bekroond tot MICE Agency of the Year

Event Masters bekroond tot MICE Agency of the Year

28 november 2023

Event Masters heeft zich opnieuw onderscheiden in de evenementenbranche door de prestigieuze "MICE Agency of the Year" Award in ontvangst te mogen nemen. Deze erkenning benadrukt niet alleen hun vaardigheid in het creëren van unieke evenementen, maar onderstreept ook hun unieke positie in België als een bureau dat de betekenis van MICE - Meetings, Incentives, Conferenties en Evenementen - volledig belichaamt.

Uitmuntendheid in veelzijdigheid

Deze award is een erkenning van Event Masters' capaciteit om een divers spectrum aan evenementen te managen, waarmee ze zich onderscheiden van andere agentschappen in België. Hun vermogen om zich aan te passen aan verschillende soorten evenementen, van kleine meetings tot grootschalige conferenties, illustreert hun unieke positie in de markt.

Ook het leiderschap van Event Masters, met Evelien Schepers, Head of International Events, en Jan Van den Broeck, Head of PCO, speelden een cruciale rol in deze prestatie. Hun innovatieve aanpak heeft bijgedragen aan het vestigen van Event Masters als een one-stop-shop voor MICE-evenementen, een status die weinig agentschappen in België kunnen claimen.

Een erkenning van innovatie en teamwork

Olivier Meyskens, Managing Director & Partner van Event Masters, merkt op: "Deze award is een bevestiging van onze unieke positie in de Belgische eventbranche. We zijn trots dat we als een van de weinige agentschappen de volledige lading van het woord 'MICE' kunnen dekken. Dit is een eerbetoon aan ons veelzijdige team en hun vermogen om innovatieve en impactvolle evenementen te creëren."

Event Masters, al bekroond met de "Best Incentives Agency" Award, heeft hun reputatie als industrieleider nog verder versterkt door de "MICE Agency of the Year" award in de wacht te slepen. Deze prestatie benadrukt hun vermogen om niet alleen te verbinden en te belonen, maar ook om een breed scala aan event diensten te bieden met een uitzonderlijke expertise.

Meer van Event Masters :