Event Agencies

Jun 3, 2020, 20:39
VO Event begon in vliegende vaart aan het nieuwe werkjaar

VO Event begon in vliegende vaart aan het nieuwe werkjaar

24 september 2018

Privé-evenementen of voor het grote publiek, corporate events… Dit najaar is VO Event actief op alle fronten! Met 18 geplande evenementen in september alleen al bevestigt het Brusselse agentschap zijn voortrekkersrol op het vlak van originele events voor non-profits, acties voor een groot publiek en incentive events.

Een brede waaier van evenementen voor het grote publiek

#art: Op 6 september vond de vierde editie van Art On Paper plaats. De kunstbeurs werd georganiseerd in samenwerking met Studio Gondo en BOZAR en liet het grote publiek kennismaken met de nieuwste trends op het vlak van hedendaagse tekenkunst.

#caritatif: Op 20 september verzorgt VO Event voor het vijfde jaar op rij het corporate CAP48 Gala, de grote jaarlijkse solidariteitsactie van de RTBF. De avond wordt een eerbetoon aan Jacques Brel en heeft een hele reeks verrassingen in petto, waaronder een aantal originele gelegenheidsduetten.

#sport: Ook nog dit najaar heeft VO Event de eer om als partner te mogen meewerken aan het Sportfeest in Brussel. De gelegenheid bij uitstek voor het grote publiek om meer dan 50 sporten te komen ontdekken en uit te proberen in het Jubelpark. Afspraak op 16 september van 10 u. tot 18 u.

#science: Op 25 en 26 september organiseert VO Event samen met haar zusterbedrijf VO Europe Science Is Wonder-ful!, een ontdekkingsreis door de wondere wereld van de wetenschap. Het evenement is een initiatief van het Europees Parlement en de Europese Commissie, in het kader van de Europese Nacht van de Onderzoekers.

Een marathon van corporate events

#summerforever: Het najaar werd op gang getrapt met een evenement voor het personeel van de RTBF: een aperitief / avondfeest voor 1000 mensen, met een dj, zomerse cocktails en een adembenemend zicht op de stad.

#womeninpower: VO Event zet vrouwen en hun carrières in de kijker tijdens de Women Leadership Summit die het organiseert voor Levi Strauss & Co om vrouwen binnen het bedrijf te inspireren.

#VIP: Voor haar 150e verjaardag organiseert de Belgische privébank Puilaetco Dewaay twee exclusieve avondfeesten in het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika, dat speciaal voor de gelegenheid in avant-première weer opengaat, na vijf jaar renovatie.

#incentives: Daarna gaat het richting Rotterdam, waar het incentive team van VO de verkoopteams van Febelco mee naartoe neemt. Verder organiseert VO  voor Jobmatch een Family Day rond het thema Festival of Talents.

Ten slotte heeft VO Event ook de regie in handen van de Company Day van Gumption. De laatste afspraak op deze volle agenda is een seminarie van 3 dagen voor Recticel in Rotterdam.

Voor VO Event belooft het een pittig nieuw werkjaar te worden, maar de teams staan klaar om de uitdaging aan te gaan!

www.vo-event.be

Meer van vo event :