Event Agencies

Sep 22, 2019, 5:48
Het nieuwe Ballroom-jaar werd feestelijk afgetrapt...

Het nieuwe Ballroom-jaar werd feestelijk afgetrapt...

02 maart 2018

De voorbije maanden vonden tal van events plaats in het Regenboogstadion. Dit ging van bedrijfsevenementen tot particuliere evenementen met een bezetting van 10 personen tot 550 personen per event. Een heel gevarieerde vraag met een heel gevarieerd aanbod aan locaties en organisatie!

Eventlocaties Regenboogstadion Waregem

Het Regenboogstadion is sinds jaar en dag de thuisbasis van voetbalploeg SV Zulte Waregem. Op niet wedstrijddagen staan alle vip-ruimtes ter beschikking van Ballroom om er tal van events te laten doorgaan. Zowel bedrijfsevenementen alsparticuliere evenementen kunnen plaatsvinden in dit unieke kader in het hartje van Waregem.

Troeven

  • Vlotte toegang via E17 Gent – Kortrijk
  • Tot 200 parkingplaatsen direct aan het stadion
  • Volledig ingerichte zalen met alle nodige faciliteiten
  • Uniek decor
  • In alle ruimtes van het Regenboogstadion zijn alle nodige voorzieningen aanwezig om uw event zorgeloos van start te laten gaan; meubilair, audio/visueel materiaal, linnen, barmateriaal, uitgeruste keukens,…
  • Daarnaast biedt het kader van een voetbalstadion enkele leuke extra’s voor uw event; je hebt een uniek zicht op het terrein, uw logo of tekst kan afgebeeld worden op de grote scoreborden, er kan een teambuildingsactiviteit doorgaan in en rond het stadion,…

Enkel de locatie huren kan, anderzijds staan wij graag in voor de organisatie van uw event van A tot Z; catering, een DJ/bandje, moderator, hostess, decoratie,… we regelen het graag voor u!

Waarom een meeting of evenement organiseren op een externe locatie en niet in het bedrijf?

We vroegen het aan onze partners:

"Wij verkregen positieve feedback van onze deelnemers. De ruimte was perfect qua grootte - de hoge tafels waren perfect voor wat we nodig hadden. Qua catering: "Italiaanse buffet - uitstekend!! Alle noden waren gewoon geïntegreerd en het was super lekker en zag er fantastisch uit", aldus Stien Gijsbrechts van TVH.

"Om als nieuwe speler High Level Seminars te organiseren is het een troef om dit op een originele locatie te kunnen doen. Dit in combinatie met een vlotte samenwerking maakt het nog eens zo aangenaam!", aldus Melanie Van Acker, manager Utopix.

"Vroeger organiseerden we onze nieuwjaarsreceptie in het ziekenhuis. De eigen keukenmedewerkers stonden toen – tot grote tevredenheid van alle aanwezigen – in voor de catering en bediening. We kiezen nu echter al een paar jaar resoluut voor Ballroom. Op die manier kunnen alle medewerkers ten volle zorgeloos genieten van de feestavond. Door de kundige organisatie van Ballroom verloopt alles telkens weer perfect. Onze nieuwjaarsevents in Studio Essevee en de Vijverlounge worden dan ook door iedereen zeer gesmaakt!"

An-Sofie Neirynck, stafmedewerker communicatie O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem

"Sinds enkele jaren organiseren wij de nieuwjaarsreceptie van de Balta Group niet meer zelf, maar laten we dit over aan de bekwame mensen van Ballroom.  Onze eigen showrooms waren hiervoor te klein geworden. We ontvangen zo’n 550 medewerkers in de Vijverlounge en Studio Essevee en dit is een ideale locatie voor ons.  Centraal gelegen tussen onze vestigingen, makkelijk bereikbaar en voldoende parking. Het kader is bovendien mooi in het vernieuwde stadion. De zalen zijn voorzien van een professionele geluidsinstallatie en voldoende schermen voor een optimale visibiliteit van de presentaties. Er is voldoende aanbod van een smaakvolle catering en de projectbegeleiding van Ballroom verloopt vlot, een aanrader",

Geert Vanden Bossche, Marketing Director Balta Group

“Driemaandelijks komt de voltallige Tifoman-crew bijeen. We bespreken de strategie en de behaalde milestones. Het spreekt voor zich dat het op zo’n avond al voetbal is wat de klok slaat. Een omgeving die voetbal ademt zoals de klassevolle Soccerbox van SV Zulte-Waregem is perfect! Niet alleen de prachtige vergezichten inspireren ons telkenmale, maar ook de vriendelijke ontvangst en heerlijke catering dragen bij tot een vergaderruimte waar het precies telkenmale “thuis komen” is. De Soccerbox, omringd met ongeveer 12.250 zitjes, is dan ook de plek bij uitstek om zalig te vergaderen en bijgevolg ook de ideale plek om de juiste strategische beslissingen te nemen voor Tifoman NV“

Pieterjan Veys, bestuurder Tifoman NV

"Jaarlijks organiseren wij workshops voor een 120 tal bedienden. We opteren om deze buiten het bedrijf te laten doorgaan. We maken daarvoor graag gebruik van de accomodatie 'Soccerbox' in het Regenboogstadion. Het zicht op het voetbalveld geeft een speciale toets aan de lokatie en zorgt ervoor dat men echt buiten de werkomgeving waant. De catering is steeds op tijd en zeer verzorgd. De perfecte locatie om dergelijke workshop te laten doorgaan." 

Nele Vandaele, HR manager Cras

www.ballroom.be

Meer van Ballroom :

Ballroom