Event Agencies

Mar 28, 2024, 13:08
Production Pirates opnieuw genomineerd voor Best Show Production

Production Pirates opnieuw genomineerd voor Best Show Production

06 maart 2018

D’JUNGA, de zomershow van 2017 in het attractiepark Toverland, werd geproduceerd door het creatieve team van Production Pirates. De acrobatische show is nu genomineerd voor de achtste editie van de prestigieuze Diamond ThemePark Awards.

Vorige zomer presenteerde Toverland een avontuurlijke familieshow waarin de ‘Magische Vallei’ centraal stond. Het was een verhaal dat zich afspeelt in de wereld van de Dwervels. Een van nature schuw volkje maar door de komst van een mensenkind kwam hier verandering in. Het was een show vol acrobatiek en adembenemende stunts met als hoogtepunt een trampoline-act waarbij er maar liefst 7 meter hoog gesprongen werd.

Het team van Production Pirates speelde met speciale water- en vuureffecten om een visueel totaalspektakel te creëren. De muziek in de show werd speciaal op maat geschreven om de acht internationale artiesten nog beter te ondersteunen in hun uitvoeringen. Met een gemiddelde bezoekersscore van maar liefst 8,5/10 was deze familieshow een succesverhaal voor Toverland.

Het organiseren van de show was voor Production Pirates een huzarenstukje.

“Het was een hele uitdaging om een set volledig op het water te bouwen, maar dat vond ik aan de andere kant ook een bijzonder leuk element om mee te spelen. We hebben geprobeerd om van dit nadeel, bouwen op water, een groot voordeel te maken. Ondertussen is dit ook onze tiende show award nominatie. Hiermee wordt onze marktleiderspositie, op het gebied van show productie en theme park entertainment opnieuw bevestigd, “aldus David Stuyck, de “Creative Captain” van Production Pirates.

Ondertussen zijn de Diamond ThemePark Awards aan hun achtste editie bezig. Het is een erkenning naar de dierentuinen en pretparken toe, die wordt beoordeeld door een samengestelde vakjury. De reguliere bezoeker mag uiteraard ook zijn stem uitbrengen.

Breng dus zeker ook jouw stem uit via www.diamondthemeparkawards.com

Production Pirates op Facebook

Meer van Production Pirates :

Production Pirates