Vaste & tijdelijke locaties

Nov 15, 2019, 21:49
Ballroom Locations & Events

Ballroom Locations & Events

17 juni 2019

De laatste maanden zat men niet stil bij Ballroom. ‘Ballroom – Have a Ball’ maakte plaats voor ‘Ballroom – Locations & Events’. Hiermee verduidelijkt men de dagdagelijkse activiteit, namelijk het verhuren van eventlocaties en het organiseren van events.

Naast de eventlocaties in het Regenboogstadion kan u nu ook bij Ballroom terecht voor de exclusieve eventzalen op de Hippodroom in Waregem. Ontdek het allemaal op de nieuwe website: www.ballroom.be!

Zoekt u enkel een locatie of wenst u de totale organisatie van uw event van A tot Z? Een zakelijk event of particulier feest? Ballroom helpt u graag verder. Lees verder en ontdek alles wat Ballroom te bieden heeft.

Ballroom zorgt voor de overwinning bij Essevee

Op 27 april presenteerde Ballroom de nieuwe huisstijl aan de fans en business partners van Essevee. Als Game Day Partner pakten we uit met een flyer- en foto-actie. Een gelukkige supporter kreeg een gratis zaal voor zijn of haar evenement in het Regenboogstadion of op de Hippodroom van Waregem. Check snel de aftermovie!

Het werd een topavond met een klinkende 6-2 overwinning voor Essevee. Graag gedaan! ;-)

Geniet nog eens na met enkele foto's!

Locations, Events én Topcatering in the mix

Samen met partner Gourmet Invent liet Ballroom klanten en prospects op een geanimeerde en culinaire tour de eventlocaties in het Regenboogstadion en op de Hippodroom van Waregem ontdekken.

Presentatie door Justine De Jonckheere en animator Stephan Martens werd afgewisseld door verschillende talkmomenten. Zanger Chris Corn zorgde voor een muzikale noot. Broodkast zorgde voor een sfeerimpressie... met trouwbeelden!


Tijdens de belevingstour doorheen de Zuidercorner van het Regenboogstadion gaven alle partners het beste van zichzelf. Dank aan The Outsider, Youreka, Bistro Berto, Hype-O-Dream en Squadt. Geniet na met deze fotogalerij!

Kom jij binnenkort het Regenboogstadion of de Hippodroom van Waregem ontdekken? Neem dan contact op!

Ballroom Locations & Events
Zuiderlaan 17, 8790 Waregem
+32 (0) 478 59 79 99
+32 (0) 475 40 36 32
info@ballroom.be
www.ballroom.be

Meer van Ballroom :

Ballroom