Event Agencies

Jul 11, 2020, 7:53
Ballroom levert voor de zesde keer een topervaring af op Hype-O-Dream

Ballroom levert voor de zesde keer een topervaring af op Hype-O-Dream

30 juli 2018

Ballroom organiseerde ook dit jaar het VIP-gebeuren van het populaire dancefestival Hype-O-Dream. Om en bij de 3000 feestvierders genoten van een topervaring dankzij het catchy evenementenbureau uit Waregem.

Op zaterdag 14 juli 2018 was het dancefestival Hype-O-Dream al aan zijn zesde editie toe. Ballroom was er voor het zesde jaar op rij bij om het volledige VIP-gebeuren in goede banen te leiden.

Exponentiële groei

Sarah De Zutter, event manager van Ballroom, zag het festival en de VIP-mogelijkheden exponentieel groeien: “In 2013 stond Ballroom al in voor de organisatie van de VIP van a tot z. Toen ontvingen we 400 VIP’s, deze zomer waren dat er maar liefst 3000 op de twee VIP-decks.

Stijn Meert – Organisator Hype-O-Dream: "De samenwerking met Ballroom gebeurt steeds in een zeer professioneel kader. De communicatie tussen beide partijen verloopt perfect, waardoor Ballroom een betrouwbare partner is voor Hype-O-Dream."

Ballroom denkt mee

Ballroom verzorgt het volledige plaatje om een topervaring te bieden aan de VIP-klanten van Hype-O-Dream. “We staan samen met onze partners in voor de VIP-decks, de tentconstructies, het meubilair en de inrichting, alsook voor de catering, hostessen en animatie.”

“Ook thematisch denken we creatief mee. Dit jaar maakten de Venetiaanse maskers plaats voor surrealistische acts & decors gebaseerd op droomwerelden. Nothing was real!”

Dank aan onze partners om er ook dit jaar weer een topeditie van te maken.

#Firsttent #Atention #Exporent #MDVCatering #AllArea #Isofun #Colinex #VerleyenTuindesign #DekaSound #Manpower

We had a ball!

Sarah De Zutter – Event Manager Ballroom

www.ballroom.be
info@ballroom.be

0478/59 79 99

Meer van Ballroom :

Ballroom