Event Agencies

Mar 19, 2024, 4:51
The Oval Office zet z'n live expertise ten dienste van de Knauf Discovery Days

The Oval Office zet z'n live expertise ten dienste van de Knauf Discovery Days

22 februari 2018

Voor de ontwikkeling en de praktische organisatie van de tweede Knauf Discovery Days heeft Knauf België een beroep gedaan op de expertise van live + communication bureau The Oval Office. Honderden bouwprofessionals zoals aannemers, handelaren, architecten en projectontwikkelaars hebben de beurs voor bouw- en renovatietechnieken bezocht. Ze konden er de verschillende producten van Knauf ontdekken aan de hand van een vernieuwend traject in Wild Gallery in Brussel.

De inrichting op basis van een circulatieplan liet bezoekers toe om de verschillende stands te bezoeken en geen enkele te missen. Tijdens de twee beursdagen kon het merk van afwerking- en isolatieproducten z'n expertise demonstreren aan de hand van persoonlijke adviezen, informatieve seminaries en interactieve demonstraties van diverse materialen en technieken. Op die manier konden de bezoekers Knauf echt beleven, en kwamen het merk en z'n gebruikers live met elkaar in contact.

Het team van The Oval Office heeft ook twee nocturnes georganiseerd: voor architecten en ondernemers, in een feestelijke sfeer met muzikale en culinaire omkadering. 

www.theovaloffice.be

Meer van The Oval Office :