Vaste & tijdelijke locaties

Feb 23, 2020, 2:18
Ballroom stapt mee in ‘HippoLoggia’

Ballroom stapt mee in ‘HippoLoggia’

08 januari 2018

Uw event op een hoger niveau!

Samen met Fairs & Events Waregem en Goumet Invent staat Ballroom voortaan ook in voor de uitbating van de gloednieuwe eventlocaties op de Hippodroom te Waregem.

We zien in HippoLoggia een complementaire infrastructuur die aan onze huidige eventlocaties in het Regenboogstadion in Waregem wordt toegevoegd. We beogen een kwalitatieve en gezamenlijke exploitatie gesterkt door onze aanvullende commerciële netwerken.

De events die in HippoLoggia kunnen plaats vinden zullen zowel in de B2B sfeer - seminaries en (jaar)vergaderingen, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, … - als in de privé aangelegenheden - huwelijksfeesten, jubilea, babyborrel,…- te vinden zijn. Naargelang het soort event hebben de ruimtes afzonderlijk een capaciteit vanen 150 tot 550 personen. Bij het samenvoegen van verschillende ruimtes kunnen tot meer dan 1.500 personen terecht in HippoLoggia.

Ondertussen kregen de verschillende ruimtes op de eerste en derde verdieping een naam toegewezen die refereert naar een ras of vachtkleur van een paard: Henson, Hackney, Pinto en Palomino. Alle ruimtes bieden via het balkon buitenmogelijkheden en een wijdse blik over de renbaan.

Op 12 januari zet HippoLoggia zijn stallen open voor alle bedrijven uit de regio en event- en organisatiebureaus uit Vlaanderen. Men kan een kijkje komen nemen wat deze gloednieuwe infrastructuur in petto heeft en proeven van de exquise catering.

Interesse in deze locatie?

Stuur een mailtje naar events@hippologgia.be

www.ballroom.be - www.hippologgia.be

Meer van Ballroom :

Ballroom