Event Agencies

Apr 20, 2024, 1:17
Met Howest op de SID-in Beurzen

Met Howest op de SID-in Beurzen

17 juni 2015

SID-in?

Het laatste jaar op de middelbare school: een spannende tijd van wikken en wegen! Van januari tot maart vinden in alle Vlaamse provincies SID-in beurzen plaats om jongeren bij te staan in hun studie- of beroepskeuze. Naar aanleiding van die Studie-informatiedagen werkte Howest, de Hogeschool West-Vlaanderen, voor het tweede jaar op rij samen met Dazzle Events.

Boven het maaiveld

Al van bij de aanbesteding stak Dazzle Events boven het maaiveld uit: met een strakke service als grootste troef. Stafmedewerker communicatie en PR bij Howest David Defrenne is lovend over de beursdeelnames: "De stand straalde de waarden van Howest uit: creatief, uitnodigend, interactief. Dazzle Events bracht ons concept op een schitterende manier in de praktijk".

Citytrips

De SID-in beurzen vinden plaats in Gent, Brussel, Hasselt, Kortrijk en Antwerpen: de stand van Howest legt dus aardig wat kilometers af. Dazzle Events lost die logistieke uitdaging op met een modulaire beursstand, telkens afgestemd op het terrein. David Defrenne: "Dazzle voorzag in drie set-ups: klein, middelgroot en groot. Zo maakten we optimaal gebruik van de ruimte".

Dazzle Events regelt het beheer en de opslag van het beursmateriaal. Bij iedere nieuwe 'citytrip' richten we de beursstand in en ruimen we alles weer netjes op. Wat we doen voor Howest, is ook mogelijk voor uw organisatie. Neem contact met ons op en u zult snel zien hoe Dazzle Events uw beursdeelnames samen met u tot een succes brengt!

www.dazzle-events.be

Meer van Dazzle Events :

Dazzle Events