Event Agencies

Mar 29, 2024, 10:58
WAAK en Dazzle Events: omdat een jubileum moet schitteren

WAAK en Dazzle Events: omdat een jubileum moet schitteren

08 juni 2015

Wat Dazzle Events en de beschutte werkplaats WAAK met elkaar delen? Een focus op mensgericht ondernemen.

Die gezamenlijke passie levert een opmerkelijke synergie op. Ter gelegenheid van 50 jaar WAAK, zetten de partners een evenement neer dat de 420 bezoekers beslist zullen onthouden.

Volle aandacht

Duizendpoot bij Dazzle Events, Thijs Bekaert, licht toe: "In workshops gingen de arbeiders van WAAK kunstzinnig aan de slag met materialen uit de werkplaats. Zo hadden we op het evenement verrassende beelden. We verduisterden de zaal en projecteerden de films afwisselend op de grote ramen, voor een muisstil publiek.

We lieten de aandacht niet verslappen. Dankzij een goed uitgewerkt concept en de verfrissende presentatie van Cath Luyten brachten we een boeiend en ludiek plenair gedeelte. Met live cooking op drie lopende banden (sushi tracks) en live jazzmuziek was ook het walking dinner een ware belevenis".

Wederzijds vertrouwen

Aan dit creatieve vuurwerk ging een grondige voorbereiding vooraf. Tim Vannieuwenhuyse, algemeen directeur bij WAAK, waardeert onze open aanpak: "De mensen van Dazzle Events dringen hun visie niet op. Ze vertrekken vanaf een wit blad en luisteren naar onze wensen, noden en vragen. Zo ontstaat een mix van vrijheid en engagement. We verlenen elkaar de ruimte om ideeën uit te testen. Samenwerken met Dazzle geeft een boost."

Thijs Bekaert schrijft het succesvolle jubileum op zijn beurt toe aan de positieve houding van WAAK: "Dit project toont waartoe we allemaal in staat zijn als we het verhaal samen met de klant schrijven. We kregen de vrijheid om meer te brengen dan een duf panelgesprek of een treurige reeks speeches bij een glas schuimwijn. Het vertrouwen dat WAAK in ons stelt, geeft vleugels."

www.dazzle-events.be

Meer van Dazzle Events :

Dazzle Events