Decors & Stands

Mar 31, 2023, 1:37
Daddy Kate Group  investeert in Publi-FDM

Daddy Kate Group investeert in Publi-FDM

06 februari 2023

Publi-FDM heeft Daddy Kate Group aangetrokken als investeringspartner. De participatiemaatschappij van de drukkersfamilie Claes uit Sint-Pieters-Leeuw bouwt aan een netwerk van complementaire bedrijven in de grafische industrie en de communicatiesector en wil mee investeren in de verdere groei van het bedrijf.

Met Daddy Kate Group haalt Publi-FDM een sterke partner aan boord. De groep – intussen 5 bedrijven in België en Frankrijk met samen 250 medewerkers en een geconsolideerde jaaromzet van 50 miljoen euro - wordt geleid door CEO en ondernemer Thijs Claes. Hij combineert een langetermijnvisie met een uitgesproken passie voor ons métier en heeft ook oog voor duurzaamheid. Het is zijn ambitie om de gezamenlijke slagkracht van de bedrijven in de groep optimaal te benutten met respect voor de eigenheid en het familiale karakter van elk bedrijf apart.

Voor de klanten verandert er niets. Het team van Publi-FDM blijft op post, en aan de service wordt niet geraakt. Ook de webshops ReclameOnline.be en PrintingStore.eu gaan gewoon door.

Het netwerk van Daddy Kate Group biedt echter wel kansen. Naast de oplossingen voor visuele communicatie en printen op groot formaat van Publi-FDM, vindt men in de groep ook de nodige expertise in alle andere vormen van drukwerk en digitale communicatie.

Meer van PubliFDM :

Publi-FDM