Decors & Stands

Jul 14, 2020, 8:29
beMatrix, hét modulaire en duurzame kadersysteem

beMatrix, hét modulaire en duurzame kadersysteem

27 januari 2017

Bij beMatrix dragen we waarden zoals duurzaamheid, modulariteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Door onze unieke 360° aanpak en onze naadloos afgewerkte designs, creëren wij oneindig veel mogelijkheden voor het bouwen van uw stand. En aangezien onze kaders eindeloos herbruikbaar zijn, heeft u op geen tijd uw investering terugverdiend.

Ons kadersysteem komt tegemoet aan alle noden van de huidige standenbouwer

Eerst en vooral garandeert het beMatrix kadersysteem een snelle op- en afbouw. Dit bespaart niet enkel tijd, maar ook mankracht. Daarnaast geniet u met beMatrix van een unieke 360° aanpak: het is het enige systeem dat niet enkel wanden, maar ook plafonds en vloeren kan bouwen.

De evolutie naar een naadloos systeem is een belangrijke vooruitgang voor de standenbouwwereld. Aangezien we onze panelen, doeken en andere infills over onze kaders heen bevestigen, is de structuur niet zichtbaar. Het resultaat is een naadloos afgewerkt design.

Het beMatrix-systeem is niet alleen erg gebruiksvriendelijk en snel op te bouwen, het heeft ook een lange levensduur en is eindeloos herbruikbaar. Door dezelfde kaders steeds opnieuw in te zetten, heeft u in geen tijd uw investering terugverdiend. Daarnaast worden bij de productie van onze kaders geen milieuvervuilende zuren gebruikt. En aangezien onze aluminiumkaders zelfs na een lange levenscyclus 100% recycleerbaar zijn, wordt het afval tot een absoluut minimum beperkt.

Klik hier en ontdek meteen ons unieke kadersysteem

Meer weten?

Wilt u zelf aan de slag gaan met het modulaire beMatrix kadersysteem? Aarzel dan niet om de heer Carl Vulsteke te contacteren. Hij is te bereiken op het nummer +32 (0)475 999 396 en via c.vulsteke@beMatrix.com

Copyright foto's:

Coverfoto: ©Renson - Interieur Kortrijk

Fotogalerij: 

©Bulik - Solina @ IFFA Frankfurt
©Enigma - Virgin House
©Leseno&IntegraDesign - Grupo Carval
©DG Messe Dienstleistungen - Werkstattmesse Berlin 2016
©Spacebox - Ledlab

www.bematrix.com

Meer van beMatrix :