Aangename samenwerking met Repas Catering in Saint-Hubert
donderdag, 26 mei 2016Van 13 tot en met 15 april 2016 vond in Saint-Hubert een driedaagse teambuilding plaats van EVAL Europe. “Repas heeft onze catering verzorgd van zowel ontbijt, lunch als diner, met bijbehorende dranken en versnaperingen”, blikt Pascale Brijs tevreden terug op de samenwerking. “Het was echt een verwennerij!”
Coeur Catering kijkt reikhalzend zomer '16 tegemoet en maakt balans van '15 op
donderdag, 19 mei 2016De lente is eindelijk aangebroken en de cijfers van het voorbije jaar zijn weer ingeblikt. Het uitgelezen moment voor Coeur Catering om terug te blikken op 2015 en tezelfdertijd vooruit te kijken naar de zomer.
Het grootste openluchtrestaurant ter wereld op 50 meter hoogte
dinsdag, 17 mei 2016Ten years dinner in the sky
Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan tilt de organisatie van Dinner in the Sky van 1 tot en met 5 juni de Belgische gastronomie naar het hoogste niveau. Letterlijk. Met het Atomium als decor kunnen 4500 fijnproevers op 50 meter hoogte genieten van de creaties van 10 Michelin sterrenchefs. Een uniek en exclusief gebeuren dat de wereld met verstomming zal slaan.
Opening van Cargo m! op Brucargo
donderdag, 12 mei 2016Groep Van Eyck uit Kasterlee heeft er een nieuwe vestiging bij. In Brucargo, het vrachtgedeelte van Brussels Airport waar dagelijks 20.000 mensen werken, opende Cargo m! de deuren, een nieuwe foodcorner die wordt uitgebaat door Meeza, een onderdeel van Groep Van Eyck. Die is intussen toe aan zijn 6de foodcorner in bedrijfsomgevingen en ziekenhuizen.
Creativiteit van J&M Catering levert Gouden Award op
woensdag, 27 april 2016Op 12 april werden in Antwerpen de BEA Catering Awards uitgereikt . Na een spannende live cooking competitie, waarbij de deelnemende eventcateraars aan de slag moesten met ingrediënten die ze pas bij het startsein ontdekten, was het J&M Catering dat de hoogste juryscores verzamelde. Deze Gouden Award is alvast een boost voor het hele J&M-team, zo vernemen we van Steven De Cock.
Choux de Bruxelles stelt Gio’s Strada - Italian food trucks voor
dinsdag, 19 april 2016Altijd met een luisterend oor voor de behoeften van haar klanten en popelend om hen te voorzien van de nieuwste culinaire trends op zowel privé- als professionele evenementen, heeft Choux de Bruxelles zich onlangs geassocieerd met Gio Strada. Doel van deze samenwerking is een verdere uitbreiding van het aanbod en personaliseringsmogelijkheden die elk feest uniek maken ... Ontdek nu deze onvergelijkbare Italian food trucks!
Eventus Catering, een nieuwe speler bij Inventus Group
vrijdag, 15 april 2016Samen met Dock 3, onze evenementenlocatie in Antwerpen en Jetset Events, een ervaren eventorganisatie bureau maakt ook nu Eventus Catering deel uit van Inventus Group. We hebben er een nieuwe, passionele speler bij met jarenlange ervaring in de evenementen- en cateringwereld.
Silverspoon beloond tijdens de BEA Catering Awards
vrijdag, 15 april 2016Op dinsdag 12 april vaardigden 14 Belgische eventcateraars hun beste chefs af naar Kinepolis Antwerpen. Dat was immers de arena voor de BEA Catering Awards, een live cooking competitie die het hoge niveau van onze Belgische cateraars in de kijker zet.
Gourmet Invent op het podium van de BEA Catering Awards
vrijdag, 15 april 2016Op dinsdag 12 april vaardigden 14 Belgische eventcateraars hun beste chefs af naar Kinepolis Antwerpen. Dat was immers de arena voor de BEA Catering Awards, een live cooking competitie die het hoge niveau van onze Belgische cateraars in de kijker zet.
J&M Catering toont zich de beste tijdens de BEA Catering Awards
vrijdag, 15 april 2016Op dinsdag 12 april vaardigden 14 Belgische eventcateraars hun beste chefs af naar Kinepolis Antwerpen. Dat was immers de arena voor de BEA Catering Awards, een live cooking competitie die het hoge niveau van onze Belgische cateraars in de kijker zet. Na een spannende en vooral bijzonder smakelijke wedstrijd, kende de jury de Gouden award toe aan J&M Catering.