Catering

Sep 21, 2020, 7:16
Pur Sang, Felix Pakhuis en Bourla Schouwburg Antwerpen slaan de handen in elkaar

Pur Sang, Felix Pakhuis en Bourla Schouwburg Antwerpen slaan de handen in elkaar

21 oktober 2019

Pur Sang heeft de deal in huis gehaald om als preferred partner het Felix Pakhuis en Bourla Schouwburg te mogen cateren. Tom Le Clef,  Ivo De Beer en Philip Leflot hebben afgelopen week de handen in elkaar geslagen. Dit is voor beide partijen een extra wending om het Felix Pakhuis en de Bourla Schouwburg als eventlocatie op de markt te profileren.

Voor Pur Sang brengt dit een extra boost in de groei van het jonge bedrijf. Gedrevenheid brengt Pur Sang tot deze deal. Het is dan ook zo dat Pur Sang het heft in handen neemt om dit tot een mooi resultaat te brengen.

Pur Sang

PS logo hrWilt u een onvergetelijk, spetterend evenement, huwelijk, verjaardag party of bedrijfsfeest plannen? Uw klanten, vrienden en/of familie verwennen met een onvergetelijke dag of zelfs met een meerdaags event waar nog jarenlang over wordt gesproken? Catering Pur Sang zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Contacteer Pur Sang en zij helpen u om geen enkel detail over het hoofd te zien.

“Wij doen alles voor een optimale sfeer en prima humeur. Wij staan je bij met raad en daad. En neem dat gerust letterlijk. Wij verzorgen je evenement van A tot Z. Door onze transparante manier van werken koppelen wij voor elke beslissing terug naar u.”

Pur Sang
Philip Leflot
Philip@cateringpursang.be
0032 479 99 39 39

Felix Pakhuis

Geef je businessevent een buitengewone uitstraling, in het hart van Antwerpen. Dankzij een geweldige locatie, alle benodigde audiovisuele voorzieningen en een team van geboren organisatoren.

De lancering van een nieuw product, een seminarie, een persvoorstelling of een personeelsfeest? Er wordt gezorgd voor begeleiding van a tot z, van inspiratie tot uitvoering. Bovendien beschikt deze locatie over een ondergrondse parking, net voor het gebouw, waarbij gasten hun wagen meteen kwijt kunnen.

Bourla Schouwburg

Organiseer uw bedrijfsevenement in de prachtige Bourla Schouwburg. Deze unieke, weelderige locatie imponeert al bijna 200 jaar. Uw genodigden zullen ongetwijfeld gecharmeerd zijn.

Seminaries, persconferenties of recepties. Alles is mogelijk in Bourla Schouwburg. Uw evenement zal meteen een extra klasse uitstralen dankzij de majestueuze uitstraling van onze historische ruimtes.