Catering

Feb 9, 2023, 9:37
Trouble Shakers  bezorgt Pernod Ricard een geslaagde festivalzomer

Trouble Shakers bezorgt Pernod Ricard een geslaagde festivalzomer

10 november 2022

Met een breed aanbod van o.a. wodka, rum, whisky en likeuren, is de groep Pernod Ricard een wereldspeler op vlak van geestrijke dranken. Om deze merken bij het publiek in de kijker te zetten, organiseert het bedrijf regelmatig events en activaties. Hierbij kunnen ze rekenen op de professionele ondersteuning van Joeri Van Beeck en het team van Trouble Shakers.

Pernod Ricard werkt al verschillende jaren samen met Trouble Shakers. “We kunnen op Trouble Shakers rekenen voor uiteenlopende opdrachten”, zegt Joyce Ibens, Brand Activation Manager Belgium bij Pernod Ricard. “Voor onze eigen activaties – bijvoorbeeld in een winkel of in een bar - hebben we uiteraard ervaren mixologists nodig. Daarnaast schakelen wij hen ook in om onze klanten die events organiseren te ondersteunen, en te zorgen voor een extra toets. En zelfs tijdens de coronaperiode hebben wij met hen samengewerkt: toen werd er een online activatie gestreamd, waarin verschillende cocktails aan bod kwamen.”

Merkstrategie

De doelgroepen die Pernod Ricard wil bereiken hangen heel erg af van de verschillende merken. “Bij Havana Club, onze rum, hebben wij een marketingstrategie die gefocust is op street en urban community. Op Tomorrowland hadden we de Bar Manana ingericht, een soort getaway met een focus op rum en urban music. Voor Absolut richten we on meer op de groep +25, met interesse voor electronic music, en met een focus op inclusivity en diversity. Er zijn telkens verschillende pijlers die bij een merk horen en waar wij een community aan proberen te linken.”

Professionele én leuke crew

Bij Pernod Ricard apprecieert men vooral de professionaliteit en flexibiliteit van Trouble Shakers. “Die kwaliteiten zijn in onze business ook echt wel nodig. In de horeca- en festivalwereld is nooit iets voor 100% afgewerkt. Er zijn altijd wel last-minute veranderingen of requests. Daar moet je dus flexibel mee kunnen omgaan. Trouble Shakers en Joeri zijn daar perfect op voorbereid. Persoonlijk heb ik de eerste keer met hen samengewerkt op Tomorrowland. Dat was een gigantische operatie, gedurende drie weekends. Het was heel fijn om een crew te hebben die echt weten wat ze doen. Ze kennen hun vak van A tot Z, ze zijn heel agile en kijken ook niet weg als er ergens een probleem opduikt. Bovendien is het ook een hele leuke groep. Ik heb met hen nu gedurende een heel zwaar festivalseizoen meegemaakt, en ze hebben dat helemaal top gemaakt.”

Extra toets

“Los daarvan zij het ook heel goede mixologisten, die echt wel een show kunnen geven en kunnen uitpakken met hun skills. Die extra toets is zeker ook leuk voor merken als Havana Club en Absolut. We trekken richten ons op jonge mensen aan die graag een feestje bouwen. Ik weet natuurlijk dat Trouble Shakers heel knappe cocktails kan maken. Maar voor onze activaties gaat het vaak om de basic perfect serves. Maar soms zijn de eenvoudigste cocktails net de moeilijkste, want die moeten perfect zijn. Een slechte Mojito kan natuurlijk niet. Maar Joeri kent zijn vak en zijn cocktails. Het is voor mij dus een no-brainer om Trouble Shakers te contacteren bij een event of een activatie”, zo besluit Joyce Ibens.

Meer van Trouble Shakers :

Trouble Shakers