Catering

Oct 28, 2020, 3:51
De zomer is nog niet voorbij voor Coeur Catering!

De zomer is nog niet voorbij voor Coeur Catering!

03 september 2020

Coeur Catering zal dit najaar aanwezig zijn op verschillende unieke locaties in het Gentse: STAMcafé, Muziekcentrum de Bijloke, Rooftop Bar & Restaurant Gaston en Studio 17.

STAMcafé, culturele en culinaire verwennerij voor jong en oud

Sinds eind juni bezet het gepassioneerde team van Coeur Catering de keuken van het STAMcafé in een tijdelijke pop-up versie. De intrek ging er gepaard met een frisse make-over van het terras en een geüpdatete menukaart. Van STAM'pvolle brunchformules en zoete zondes tot verfijnde à la carte-gerechten en bruisende apéro: Coeur Catering serveert er culinaire verwennerij op maat van elke bezoeker met de historische Bijlokesite als backdrop. Een zonovergoten terras, culinair erfgoed en een ongedwongen sfeer: da's genieten voor jong en oud! In oktober zal het interieur binnen ook een totaal nieuwe look krijgen en neemt Coeur Catering defintief zijn intrek in de meest verlichte brunchzaak van Gent.

Godshuizenlaan 2 - Bijlokesite
9000 Gent
Alle dagen doorlopend open.
 Maandag tot vrijdag
10:00 – 18:00
Weekend
09:00 – 18:00

Bijloke Wonderland en Muziekcentrum de Bijloke zetten het najaar cultureel in.

Nog tot en met eind september kan u in de prachtige tuinen, aan de overkant van het STAMcafé, genieten van cultuur in openlucht. Coeur Catering staat er in voor hapjes en drankjes in een feëriek setting onder de stretchtent naast het podium. Vanaf 5 september opent Muziekcentrum de Bijloke opnieuwe zijn deuren en hoe: een state of the art concertzaal zal u in optiemale omstandigheden doen genieten van muziek. Na een openbare aanbesteding staat Coeur Catering vanaf dit jaar in voor de exclsuieve catering van alle evenementen van zodra dat weer kan en mag en ondertussen staat het team in voor een goede sfeer in Bar Bijloke waar u kan voor- of nakeuvelen bij een frisse pint of een Duvel on Tap (in primeur).

Bijlokekaai 7 - Bijlokesite
9000 Gent
Open voor en na elk concert.

Rooftop Bar & Restaurant Gaston, het gezelligste dakterras van Gent

Nog tot en met 30 september staan de deuren naar Rooftop Bar en Restaurant Gaston wagenwijd open. Een huisgemaakt aperitief, lichte lunch of een uitgebreid diner à la Gaston: het is zalig vertoeven op het ruime dakterras. En het beste uitzicht van Gent? Dat krijg je er gratis bij! Voor wie liever in zijn eigen kot van Gaston geniet, worden de huisklassiekers eco-friendly verpakt in een overheerlijke take-away formule.

Hurstweg 8
9000 Gent
Maandag tot zaterdag
Diner 18:00 – 22:00 
Bar tot 01:00

Zondag

Lunch 12:00 – 14:00
Diner 18:00 – 22:00 
Bar tot 01:00

Take-away, elke dag af te halen na reservatie
17:00 – 19:00

Bed & Breakfast Studio 17, een sfeervolle staycation

Wie op zoek is naar een last-minute vakantie in eigen land, is Studio 17 de ideale uitvalsbasis! Deze sfeervolle Bed & Breakfast biedt overnachting aan twee tot acht personen. Elke studio heeft een eigen ingang, een eigen keuken, een afgesloten terras en privé parkeerplaats. Alle ruimtes worden na elk verblijf zorgvuldig schoongemaakt, verlucht en gedesinfecteerd. Dankzij de intieme setting van deze kleinschalige B&B kan je ook in de huidige omstandigheden met een gerust hart genieten van een luxueuze overnachting in het Gentse.

Hugo Van der Goesstraat 17A
9000 Gent

Meer van Coeur Catering :

Coeur Catering