Vaste & tijdelijke locaties

Jul 23, 2024, 12:44
Rooftop Bar & Restaurant Gaston opent opnieuw zijn deuren voor de zomer!

Rooftop Bar & Restaurant Gaston opent opnieuw zijn deuren voor de zomer!

24 juni 2024

Voor elke foodie betekent de zomer één ding: Rooftop Gaston is weer open. Vanaf 2 juli tot en met 31 augustus kunt u twee maanden lang genieten op het iconische dakterras van Gent.

Bij Gaston proeft u Belgisch-Franse klassiekers met een twist. Denk aan een glas bubbels met bijpassende bar bites of een verfrissende Negroni, met een prachtig uitzicht op Gent.

Het restaurant presenteert deze zomer opnieuw een onweerstaanbaar menu. Bent u dol op aperitieven? Combineer dan zeker de bar bites om te delen met uw favoriete cocktail of een mocktail. Verwacht u aan klassiekers zoals vol-au-vent van hoevekip en Belgische tomatensalade. Andere toppers zijn de kaaskroket met Pas de Rouge van het Gentse Hinkelspel, Parmezaan en Oud Brugge, en de Belgische varkensentrecôte. Als afsluiter is er de klassieke Crêpe Suzette of de Indian flavored ice cream met saffraan en Conference peer.

Het iconische terras van Rooftop Gaston biedt een panoramisch zicht op de skyline van Gent. Geniet van de zon of koele schaduw. Of u nu komt dineren, een uitgebreid aperitief neemt aan de bar, of languit keuvelt tijdens een rondje petanque, het kan hier allemaal. Bij slecht weer is er de charmante binnenruimte.

Rooftop Gaston zet al jaren in op duurzaamheid met een ruim aanbod aan vegetarische en veganistische gerechten, seizoensgebonden en lokaal. De wijnen komen uit Europa, het water via Robinetto, en de koffie draagt het Rainforest Alliance Label.

Rooftop Gaston is elke dag open van 12u tot 23u. Enkel op maandag en dinsdag is er geen lunch. Reserveer snel uw tafel en geniet van een onvergetelijke zomer in Gent! Voor meer informatie en reservaties, bezoek www.gaston-gent.be.

Meer van Coeur Catering :

Coeur Catering