Catering

Oct 28, 2020, 4:15
Een unieke en intieme pop-upruimte, voor evenementen op maat

Een unieke en intieme pop-upruimte, voor evenementen op maat

07 september 2020

Foodio, een ervaring in de keuken en rond de tafel, die zorgt voor een band. Een moment van plezier om te delen met gasten. Foodio is meer dan een evenementenzaal, het is een pop-up ruimte die tot eind 2020 toegankelijk is en zich onderscheidt door zijn authenticiteit, zijn bereikbaarheid, zijn stijl, zijn enscenering en zijn unieke keuken.

Op zoek naar de perfecte locatie voor zowel jouw zakelijke als privé-evenementen, in een intieme sfeer die  aangepast is aan onze hedendaagse behoeftes? Dan is de Foodio de perfecte plek voor jou!

Met zijn 150m2 is deze studio met industriële kenmerken de ideale plek om uw gasten te verwelkomen. Foodio, voorzien vaneen private beveiligde parking en een verrassend en onwaarschijnlijk zicht op het kanaal, biedt een unieke locatie om jouw gasten te verrassen.

Goed eten en drinken? Alles is mogelijk dankzij de nauwe samenwerking en de band tussen Foodio en de Chefs van Culinaria. Met een jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk van chef-koks is Culinaria een referentie geworden op het gebied van originele gastronomische initiatieven en een garantielabel voor uitzonderlijke momenten omringd door chef-koks.

De opties zijn talrijk en de prijs varieert naargelang ieders wensen en budget.

www.foodio.be