Associaties

Nov 27, 2021, 21:01
De BOA-Juries weerhouden sterke shortlists

De BOA-Juries weerhouden sterke shortlists

30 september 2021

Maar liefst 24 CD’s en 11 adverteerders hebben een record aantal inzendingen beoordeeld voor de 30° editie van de Best Of Activation Awards. Dat levert een sterke shortlist op van 29 cases van 11 verschillende bureaus, die een Gold, Silver of Bronze Creative BOA kunnen winnen: zowel bij de profit- als bij de non profit cases. De 24 CD’s hakken de knoop door tijdens de tweede, live, ronde op 19 oktober in Lamot te Mechelen.

Langs de Adverteerders-kant, haalden maar liefst 45 unieke cases van 18 verschillende bureaus de shortlist in 14 categorieën. Sommige cases werden voor meerdere categorieën ingeschreven, waardoor er 70 kanshebbers zijn voor een Gold, Silver of Bronze BOA. Die zullen hun case op 19 october live verdedigen aan de 11-koppige Jury in Lamot te Mechelen.

De grootste kanshebber, zowel aan de kant van de CD’s als aan de kant van de Adverteerders, is Wunderman Thompson, met maar liefst 6 kanshebbers voor een Creative BOA en 10 genomineerde cases in 20 categorieën bij de BOA’s die door de Adverteerders worden uitgereikt.

Happiness en BBDO vervoegen de Top 3 langs creatieve kant, terwijl mortierbrigade en FamousGrey bij de Adverteerders plaatsen twee en drie opeisen.

De volledige lijst met alle genomineerde cases vind je op www.bestofawards.be

Meer van ACC Belgium :