Associaties

Apr 18, 2024, 10:41
“LET’S GO BACK TO LIVE” nù met professionele ACC-bureaus

“LET’S GO BACK TO LIVE” nù met professionele ACC-bureaus

18 mei 2021

Nu de regering het stappenplan voor de geleidelijke heropening van de eventsector heeft goedgekeurd en er eindelijk opnieuw perspectief is om terug samen te komen, lanceert ACC een oproep bij alle opdrachtgevers en corporates om de draad weer op te pikken en een professioneel eventbureau onder de arm te nemen.

De bij ACC aangesloten eventbureaus zijn hiervoor gekwalificeerd en staan garant voor een veilige organisatie van events van klein tot groot. Zij weten als geen ander hoe ze hun klanten kunnen begeleiden en optimaal kunnen servicen in deze woelige tijden.

Het Expert Center Event Marketing heeft gedurende de covid-19 een voortrekkersrol gespeeld en ligt mee aan de basis van het Covid Event Risk Model en het Covid Infrastructure Risk Model, die een geleidelijke en gecontroleerde heropstart van alle publieke en private evenementen mogelijk maken.

ACC is ook medeoprichter van Event Confederation, waardoor de ACC-bureaus als eersten op de hoogte zijn van nieuwe maatregelen en die dan ook sneller kunnen toepassen.

Let’s go back to Live!

Meer van ACC Belgium :