Vaste & tijdelijke locaties

Sep 15, 2019, 17:58
Een nieuwe toplocatie voor uw meeting en teambuilding: La Grange Nicolas

Een nieuwe toplocatie voor uw meeting en teambuilding: La Grange Nicolas

20 mei 2019

Ontdek nu deze gloednieuwe toplocatie in de Ardennen, in totale rust en afzondering, voor de organisatie van uw seminarie, teambuilding, meeting, workshop, incentive, coaching… of feestje.

In totale rust en afzondering kan u hier terecht voor de organisatie van uw seminarie, teambuilding, meeting, workshop, incentive, coaching… of feestje.

La Grange Nicolas is onderdeel van een eeuwen oude vierkantshoeve, die met respect voor het oude gebouw volledig gerestaureerd werd tot een exclusief landhuis.  

Door de jarenlange input en feedback van onze gasten is La Grange Nicolas nog meer dan al onze andere locaties, een inspirerende & verademende unieke plek geworden. Het is geschikt voor de grote groepen of voor de kleinere gezelschappen die van veel ruimte en comfort houden.

De sfeervolle toplocatie beschikt over 35 kamers met eigen badkamer, comfortabele meeting ruimtes met veel daglicht, open haard & break-out mogelijkheden, sfeervolle en gezellige ingerichte ruimtes waar zowel vergaderd als nagepraat kan worden.

De prachtige open keuken, een partyroom met eigen bar in de oude wijnkelder, een uitgestrekt terras & een natuurlijk amfitheater aan de oevers van de Ourthe met een geweldig uitzicht,… elk van deze plekken bezorgen een “wauw-effect”.

Zowel binnen als buiten is “alles” voorzien zodat u in een natuurlijke & aangename omgeving kan werken met uw team: een luxe koffiemachine, meeting materialen, biljard, kicker, muziekinstallatie,…

Ook in La Grange Nicolas werken we volgens ons uniek concept:
U bent enige gast en beschikt samen met uw collega's over de volledige exclusiviteit van het landhuis, met een onberispelijke hotel-, meeting & catering service. 
Ons discreet en flexibel team zorgt voor de volledige omkadering van uw verblijf en is  ten allen tijde bereikbaar en beschikbaar voor een vlotte service waar nodig. 

Nood aan wat zuurstof? Een aangename break tijdens de bonte meeting?
Een leuke break met een portie frisse lucht kan de creativiteit & productiviteit tijdens meetings een behoorlijke boost geven! 
Wij beschikken over een brede waaier aan eigen activiteiten, van zeer actief tot wat rustiger, van avontuurlijk tot voor iedereen haalbaar, van zeer kort tot een uitgebreid actief programma, van puur ontspannend tot coaching-gerelateerd,…

Wij hebben ook verschillende andere locaties op wandelafstand, deze kunnen gecombineerd worden via ons "Village Concept”.

Neem gerust een kijkje op de pagina van Le Garde-Chasse om een idee te krijgen van het interieur en de sfeer die ook in La Grange Nicolas zal gecreëerd worden.  

Meer van Wildtrails :

Wildtrails