Event Agencies

Jul 12, 2020, 21:13
Inspiring locations for winning teams!

Inspiring locations for winning teams!

01 september 2015

Bent u ook op zoek naar een unieke, luxueuze en inspirerende locatie voor uw teambuilding, seminarie, salesmeeting, productlaunch, teamcoaching, ... ? In functie van uw doelstelling, budget en profiel stellen we een uniek programma op, en bezorgen we uw team een onvergetelijke dag en/of verblijf! Le Garde-Chasse staat voor kwaliteit en creativiteit.

Meer dan 60% van de grootste bedrijven van België (Trends Top 100) vertrouwen reeds op Wildtrails voor het organiseren van hun events, teambuildings en meetings!

Wildtrails is actief over gans België, Luxemburg, Nederland en Noord-Frankrijk. Ook op uw eigen site kunnen we u een creatief en innoverend event voorstellen.

Daarnaast beschikt Wildtrails over meerdere eigen seminarie-centra in de Ardennen: in onze authentieke huizen bieden we u een full hotel service en beschikt u steeds over de volledige exclusiviteit van de locatie.

U bent vrij om uw verblijf naar eigen keuze te in te vullen: Een avond zelf koken en de andere maaltijden door ons laten verzorgen is geen probleem, want maatwerk is onze job.

U kan beroep doen op ons om jullie een onvergetelijk verblijf te bezorgen, met teambuilding- of fun-activiteiten, een outdoor-omkadering, meetingsupport, ... en talloze andere mogelijkheden, steeds volledig op maat en volgens uw wensen!

www.legardechasse.be, in samenwerking met www.wildtrails.be

Meer van Wildtrails :

Wildtrails