Event Agencies

Jul 14, 2020, 7:52
Ontdek Wildtrails’ gloednieuwe website!

Ontdek Wildtrails’ gloednieuwe website!

12 maart 2019

Wildtrails organiseert sinds 1994 events, incentives, coachings, teambuildings en off-sites, op maat voor elk bedrijf.

Hun eigen locaties zijn sinds jaren “the place to be” voor de organisatie van meetings, seminaries, conferences, teambuildings, workshops, brainstormsessies, incentives, … in een cosy, verrassende & inspirerende omgeving in de prachtige Ardennen, op slechts 1uur van Brussel. 

Het concept is uniek: tijdens uw verblijf bent u de enige gast in onze landhuizen. Samen met de collega’s beschikt u over de volledige exclusiviteit van het landhuis met een onberispelijke hotel-, meeting & catering service. Feel @ home,  maar met service!

Naast een tiental eigen locaties in de Ardennen werken zij ook overal in België, Nederland, Groot Hertogdom Luxemburg en Noord-Frankrijk concepten op maat uit, volgens de wensen en noden van hun trouwe (inter)nationale klanten (waarvan maar liefst 55 bedrijven uit de top 100 van Trends Tendance).

Naast de events voor bedrijven en professionele sportteams bieden zij ook vakantieverblijven voor particulieren aan, adventure, Eco-Quadbike, lasergame, zomerkampen, trouwfeesten, …

Het aanbod van Wildtrails is haast eindeloos, en kan je nu ontdekken via hun gloednieuwe website: www.wildtrails.be.    

Meer van Wildtrails :

Wildtrails