Vaste & tijdelijke locaties

Sep 15, 2019, 18:52
Creatief vergaderen met LEGO-blokken

Creatief vergaderen met LEGO-blokken

22 mei 2019

Elke organisatie, elk team wordt vroeg of laat geconfronteerd met uitdagingen waar rond gecommuniceerd en nagedacht moet worden. Bij SO - the best of both worlds reikt men een methode aan om zeer creatief te vergaderen.

LEGO® SERIOUS PLAY® reikt een methode aan om op een creatieve manier alle medewerkers te betrekken in het vinden van antwoorden en een nieuw evenwicht. Dit alles met de bekende LEGO-blokjes!

Wenst u eens creatief te vergaderen bij SO the best of both worlds? Ontdek dan wat LEGO SERIOUS PLAY voor u kan betekenen.

SO is verrassend veelzijdig. Het witte en strakke interieur van SO - the best of both worlds inspireert tot creativiteit voor de ondernemende mens. Rust in het centrum van de stad, goed bereikbaar en naast Parking Ladeuze (750 plaatsen). Het park en het dichtstbijzijnde hotel bevinden zich op slechts één minuut loopafstand.

In de Nespresso Coffee Lounge kunt u werken, de krant lezen, maar ook lekker aperitieven. U geniet er heel de dag door van een heerlijk drankje, een gezonde lunch & verschillende sweets. Op zonnige dagen geniet u van het terras op het prachtige plein, naast de fontein, en met zicht op de Leuvense universiteitsbibliotheek!